TAKI POMYSŁ
TAKI POMYSŁ
A więc tak... zawsze fajnie się ogląda wileobudżetowe produkcje rowerowe ze stanów.
Jeszcze fajnie było by oglądać taki film z polskimi riderami!!
Pomysł jest taki... zbudować film,w którym będą śmigać polscy riderzy,po polskich trasach,na polskiej produkcji bajkach!
W filmie mieli by wystąpić czołowi polscy riderzy.
Co w na to? Myśle,że jak ktoś ma układy tu i tam,dał by rade coś takiego załatwić.
Pozdro "freed"
Jeszcze fajnie było by oglądać taki film z polskimi riderami!!
Pomysł jest taki... zbudować film,w którym będą śmigać polscy riderzy,po polskich trasach,na polskiej produkcji bajkach!
W filmie mieli by wystąpić czołowi polscy riderzy.
Co w na to? Myśle,że jak ktoś ma układy tu i tam,dał by rade coś takiego załatwić.
Pozdro "freed"
Ride 4 Fun ! Biatch !
mysle ze ani np. Jodko na zjezdzie ani Wojtus w fr nie poszaleje na filmie Kross Sign bo:freed pisze:,na polskiej produkcji bajkach!
1. wola swoje biki
2.kross nie zasponsoruje filmu (95% pewnosci)
3.itp
Poza tym wszytsko ok, jesli tylko biekrzy beda podrozowac po polsce tak jak w przypadku da grasso explorera a nie tylko na wlasnych miejscowkach, jak chce ci sie takie cos robic to powodzenia ;D
A ja mam pomysł żeby wszystkie najlepsze części do bików były za darmo, żeby w każdym mieście był bikepark, a ja żebym wygrał mistrzostwa świata w DH i 4X. Fajny pomysł ???
No pliss, powiedzcie że fajny, przecież właśnie o to chodzi w tym temacie :P
No pliss, powiedzcie że fajny, przecież właśnie o to chodzi w tym temacie :P
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Myślisz że ja nie mam takiego pomysłu...?? ALe najpierw musiałbys zabłysnąć bo nikt nikt przysponsoruje twojej ekipy filmowej-potrzebujesz prestiżu, mogli by się tym zając mudbrothersi myślę.
Pomysł wspaniały ale było juz tyle takich dość poważnych projektów (patrz. BRINGTHATSHITGROUP z projektem HighLander...) i nici z tego wyszły.
Poza tym na taki porządny film wbrew pozorom potrzebna jet bardzo duża kasa którą polskie firmy narazie nie dysponowały by na taki cel...
...ale zawsze można coś zrobić bez wielkich sponsorów (myśle że duncon zawsze coś pomorze), albo z małym nakładem, takie filmy tez mają swój klimat-patrz MudBrothers:)
pozdro
Pomysł wspaniały ale było juz tyle takich dość poważnych projektów (patrz. BRINGTHATSHITGROUP z projektem HighLander...) i nici z tego wyszły.
Poza tym na taki porządny film wbrew pozorom potrzebna jet bardzo duża kasa którą polskie firmy narazie nie dysponowały by na taki cel...
...ale zawsze można coś zrobić bez wielkich sponsorów (myśle że duncon zawsze coś pomorze), albo z małym nakładem, takie filmy tez mają swój klimat-patrz MudBrothers:)
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
Do współpracy można by zaprosić dużo firm, np. duncon,ns,dangerous mike,
soul, itp... chodzi o to,żeby rowery były w większości komponentów,zbudowane w polsce.
Co do kasy, znajdzie się jakiś sponsor ,trzeba tylko pomyśleć.
Do współpracy można by zaprosić krossa, zbudowali by do filmu nowe rowery,a kross na brak kasy,napewno nie narzeka.
Przez taką produkcję,kross mógł by wkroczyć na światowy rynek,który został opanowany ,np. przez kone.
soul, itp... chodzi o to,żeby rowery były w większości komponentów,zbudowane w polsce.
Co do kasy, znajdzie się jakiś sponsor ,trzeba tylko pomyśleć.
Do współpracy można by zaprosić krossa, zbudowali by do filmu nowe rowery,a kross na brak kasy,napewno nie narzeka.
Przez taką produkcję,kross mógł by wkroczyć na światowy rynek,który został opanowany ,np. przez kone.
Ride 4 Fun ! Biatch !