korba + hak

abdon
Kontakt:

korba + hak

Post autor: abdon »

Witam,

szukam korby w cenie do 450zł. Ma słuzyć do XC i FR. A dlaczego tak dziwnie? Ponieważ Marzocchi swego czasu wprowadzil model Z150FR, ktory jest swietny do FR, a jak go zablokuje to XC tez mozna troche pojezdzic :) No wiec do rzeczy. Myslalem o np. Race Face Evolve DH, shimone hone? oraz jakis truvativ. Moze macie jakies inne propozycje? Najlepiej od razu z suportem. Aha, korba ma byc z 3 blatami.

A teraz z innej beczki. Szukam haka do ramy Radon Raptor teraz chyba nazywa sie Radon Dirt Jumper?
Jesli wiecie, gdzie moge taki hak nabyc, dajdzie znac :)
gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

jka korba ma byc do xc i fr to ja z tych 3 wybrałbym zdecydowanie hona, gdzyz jest lżejszy od rf a pozatym evolv to raczej bardziej dh i jest dosc ciezka no chyba z eci si ezle napisalo i miales na mysli rf evolve xc to rozumie,co do tuvativa to ciezko mi sie wypowiedizec
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

gwarek z truvativa fajna kroba to fivex, ja chce podobne polaczenie i biore fireex z suportem bop light ;] Cala waga bedzie mniejsza niz korba xtr.
Ssij pento
abdon
Kontakt:

Post autor: abdon »

myslalem jeszce np. o Truvativ Stylo SL.
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Stylo to super korba. Strasznie sztywna. I lekka nie wiem jak z wytrzymaloscia. Ale kumplowi trzyma sie juz kupe czasu ;]
Ssij pento
ODPOWIEDZ