Mam okazje kupic zaciski magura juli ale bez klamek i nie wiem jaki byl by ich koszt i czy i sie to oplaci. Ile moga kosztowac klamki do magury juli tak orietacyjnie ? Najlepiej nie te oryginalne bo sa plastikowe. Napiszcie jezeli cokolwiek wiecie bo mam malo czasu, z góry dzięki.
pierdolenie :] ja mam i sie nie sypia :P ktos mim kiedys powiedzial ze do modelu (2006) kosztuja 100zl ale starsze moga byc drozsze :) za ile mozesz je kupic ?? ja kupilem 2 jak nowe za 340zl :)
nie po 1 do julii wlewa sie olej mineralny a do np hayesow dota :P zreszta wsadz sobie nawet tektro jak chcesz za ktore zaplacisz tyle co za orginalne
pozdro
Same zaciski za 90z okolo 500km przebiegul ale do tego trzeba by kupic jeszce klamki, tarcze, przewody i adptery w sumie to nie wychodzi tak bardzo oplacalnie.
mialem kiedyś julie, wogóle nie dziala, puźniej zmieniłem na tektro aqila. niema prównania. tektro dużo lepiej hamowało. naprawde lepiej kup porządnego mechanika np: mx1. a klamke jak chcesz do tego porządną to od luise fr i moze będzie hamowało. klamka napewno podejdzie. pzdr
ja mam teraz i calkiem dobrze hamuja :) napewno lepiej niz tektro :] moze to zalezy od rocznika, na tym forum tez mi powiedzieli ze gowno itp ale milo mnie zaskoczyly :P jak nie chcesz to nie kupuj ale jestem pewien ze hamuja lepiej niz tektro chociaz moga miec mniejsza sile od mx-1/2 za to modulacja super :) pozdro