[Poznań] budowa NSa!!!
[Poznań] budowa NSa!!!
No i stało sie... przyjechal chłop z Wrocka i nam namieszal w glowach i teraz trzeba zbudowac NS!!! nie jakies 5 metrow deseczek tyko konkret!!!
Sebol:
"po co wy sie martwice wszystko bedzie w tonach
gwozdzie i deski tylko lopaty trzeba bo mlotki tez sa
gwozdzie to w skrznykach przywioze
przeciez drewna pale palety i deski to 2 cale wypelnione po burt ciezarowki przyjada tylko musze powiedziec gdzie
a zeby sie nie meczyc z cieciem drewna recznie bede mial pile spalinowa"
wstepny termin za ok 2 tygodnie, miejsce Morasko lub Strzeszynek... to sie jeszcze ustala....
kto sie pisze do pomocy????????
tylko konkretne propozyjce:)
pozdro
Sebol:
"po co wy sie martwice wszystko bedzie w tonach
gwozdzie i deski tylko lopaty trzeba bo mlotki tez sa
gwozdzie to w skrznykach przywioze
przeciez drewna pale palety i deski to 2 cale wypelnione po burt ciezarowki przyjada tylko musze powiedziec gdzie
a zeby sie nie meczyc z cieciem drewna recznie bede mial pile spalinowa"
wstepny termin za ok 2 tygodnie, miejsce Morasko lub Strzeszynek... to sie jeszcze ustala....
kto sie pisze do pomocy????????
tylko konkretne propozyjce:)
pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
no tak jak ci pisałem na gadu, wiadomix ze bede kilkanascie a mzoe kilkadziesiat metrów ns'a ostawiłem i jakiestam doswiadczenie mam:D
tylko dokłądny termin prosze i jestem gotów, jakeis łopaty moge załatwic w końcu moja mama ma firme ogrodniczą:D ale muszą do mnie wrócic spowrotem.
no a dobrze ze wyszłą inicjatywa teraz to zeby tylko doszlo do skutku..
pozdr i pomagac!!
tylko dokłądny termin prosze i jestem gotów, jakeis łopaty moge załatwic w końcu moja mama ma firme ogrodniczą:D ale muszą do mnie wrócic spowrotem.
no a dobrze ze wyszłą inicjatywa teraz to zeby tylko doszlo do skutku..
pozdr i pomagac!!
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
Morasko odpada Kaktuss ma racje, a strzeszynek trosze daleko ale to w tej chwili najlepsza opcja, moze warto by się zastanowić nad czymś blizej?
moze za maltą? troche górek tam jest, jakby sie ustawić gdzieś głębiej w lasek to tam nikt nie chodzi. Moze nawet mozna by tam zagadać z leśnikiem albo coś? jak co to ja moge gadać, ale to w tygodniu najwcześcniej boi teraz mnie nie ma,
Jakby co jestem chętny.
Pozdro!
moze za maltą? troche górek tam jest, jakby sie ustawić gdzieś głębiej w lasek to tam nikt nie chodzi. Moze nawet mozna by tam zagadać z leśnikiem albo coś? jak co to ja moge gadać, ale to w tygodniu najwcześcniej boi teraz mnie nie ma,
Jakby co jestem chętny.
Pozdro!
Cze wszystkim ;)
Ja jeśli potrzeba rąk do roboty przy NS też chętnie pomogę... dobrze by było żeby w końcu w Poznaniu zaistniał jakiś porządny NS...heh ;]
Jak by co to dajcie termin i miejsce, tylko jakoś wcześniej żebym w pracy grafik zdążył zmienić ;D Malta była by si,bo blisko mam ale nie wiem czy jest tam jakieś miejsce gdzie można by to umieścić... zn jeśli ma być naprawde długości większej niż 10m.
Pozdro
p.s. moje gg 4751142
Ja jeśli potrzeba rąk do roboty przy NS też chętnie pomogę... dobrze by było żeby w końcu w Poznaniu zaistniał jakiś porządny NS...heh ;]
Jak by co to dajcie termin i miejsce, tylko jakoś wcześniej żebym w pracy grafik zdążył zmienić ;D Malta była by si,bo blisko mam ale nie wiem czy jest tam jakieś miejsce gdzie można by to umieścić... zn jeśli ma być naprawde długości większej niż 10m.
Pozdro
p.s. moje gg 4751142
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...
taaa na morasku... uważam to za kiepski pomysł robić NSa w rezerwacie bo to szkoda czasu i sprzętu bo to jest na 100% pewne, że to zniszczą gejowi czy jacyś tam innia faktem jest też to, że mogą się zainteresować torem na morasku. Pomysł ok tylko trzeba przemyśleć miejsce bo najlepiej by było żeby to jakoś zbunkrować żeby ani zieloi ani zadne inne malpy się do tego nie dojebaly !!
-
- Kontakt:
UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWSTEPNYCH ROZPATRZENIACH TERENU I ROZMYSLANIACH PADA NASTEPUJACA MIEJSCOWKA
NOWY NS BEDZIE W STRZEZYNKU NA MIEJSCU STAREGO, ZASTANIE ZACHOWANA TYLKO DUZA RAMPA, ZRESZTĄ I TAK RESZTE KTOŚ ROZWALIŁ TAK WIĘC ŻADNA MALTA ANI INNE MIEJSCE NIE WCHODZI W RACHUBE , A ŻE BY BYŁO SPOKOJNIE SPRAWA JEST JUŻ UGADANA Z LESNICZYM TAK WIEC MAMY PEŁNE BOGOSŁAWIEŃSTWO SŁUŻB LEŚNYCH
WARUNKAMI SĄ TYLKO NIE WYCINANIE ZDROWYCH DRZEWOSTANÓW , ZACHOWANIE CZYSTOSCI I WSZELKIE BUDOWLE LEŚNE NIE MOGA BYĆ W ŻADANE SPOSÓB PRZYTWIERDZANE DO DRZEW.
PROJEKT NS JUZ POWSTAJE I BEDZIE TO JEDNA KONKRETNA TRASKA MNIEJ WIECEJ O DLUGOSCI 500-600M
W TYM TYGODNIUJESZCZE PODAM KONKRETNA DATE KIEDY ZACZYNAM TAK ABY WSZYSC CHETNI MOGLI SOBIE ZORGANIZOWAC CZAS
RESZTE SZCZEGOŁÓW DOTYCZACYCH SPOTKANIA ROZŁADUNKU AUT I POTRZEBNYCH RZECZY DO BUDOWY JUZ ZA KILKA DNI
POZDRAWIAM
wszelkie info gg 3726952 (niewidoczny) lub tel 506 859 648
NOWY NS BEDZIE W STRZEZYNKU NA MIEJSCU STAREGO, ZASTANIE ZACHOWANA TYLKO DUZA RAMPA, ZRESZTĄ I TAK RESZTE KTOŚ ROZWALIŁ TAK WIĘC ŻADNA MALTA ANI INNE MIEJSCE NIE WCHODZI W RACHUBE , A ŻE BY BYŁO SPOKOJNIE SPRAWA JEST JUŻ UGADANA Z LESNICZYM TAK WIEC MAMY PEŁNE BOGOSŁAWIEŃSTWO SŁUŻB LEŚNYCH
WARUNKAMI SĄ TYLKO NIE WYCINANIE ZDROWYCH DRZEWOSTANÓW , ZACHOWANIE CZYSTOSCI I WSZELKIE BUDOWLE LEŚNE NIE MOGA BYĆ W ŻADANE SPOSÓB PRZYTWIERDZANE DO DRZEW.
PROJEKT NS JUZ POWSTAJE I BEDZIE TO JEDNA KONKRETNA TRASKA MNIEJ WIECEJ O DLUGOSCI 500-600M
W TYM TYGODNIUJESZCZE PODAM KONKRETNA DATE KIEDY ZACZYNAM TAK ABY WSZYSC CHETNI MOGLI SOBIE ZORGANIZOWAC CZAS
RESZTE SZCZEGOŁÓW DOTYCZACYCH SPOTKANIA ROZŁADUNKU AUT I POTRZEBNYCH RZECZY DO BUDOWY JUZ ZA KILKA DNI
POZDRAWIAM
wszelkie info gg 3726952 (niewidoczny) lub tel 506 859 648
No to radosnej twórczości ciąg dalszy...
Zatem - najbliższa sobota (24.06) godzina 12 mile widziani fizyczni do przeniesienia materiałów do budowy NS w Strzeszynie.
Miejsce spotkania - okolice NS czyli np. pseudo parking przy słupkach blokujących dalszy wjazd do lasu (Ludzie, którzy już tam byli powinni wiedzieć o co chodzi).
Seba będzie woził najprawdopodobniej za pomocą samochodu+przyczepki palety, bale i inne pierdoły więc kilka kursów powinno załatwić temat.
Akcja została przyspieszona o tydzień z powodu odnotowanych przypadków "cudownego znikania" obiecanych nam materiałów z budowy...trzeba się spieszyć bo tak szybko znikają...
pozdro
Zatem - najbliższa sobota (24.06) godzina 12 mile widziani fizyczni do przeniesienia materiałów do budowy NS w Strzeszynie.
Miejsce spotkania - okolice NS czyli np. pseudo parking przy słupkach blokujących dalszy wjazd do lasu (Ludzie, którzy już tam byli powinni wiedzieć o co chodzi).
Seba będzie woził najprawdopodobniej za pomocą samochodu+przyczepki palety, bale i inne pierdoły więc kilka kursów powinno załatwić temat.
Akcja została przyspieszona o tydzień z powodu odnotowanych przypadków "cudownego znikania" obiecanych nam materiałów z budowy...trzeba się spieszyć bo tak szybko znikają...
pozdro
[url]http://www.freeride.j.com.pl[/url]
-
- Kontakt:
cholera.. w sobote jade do murowanej na jazdki;/
fuck fuck fuck... a co do transportu to fajnie autobusem do strzeszynka ale w taką pogode i w sobote to bedzie ludzie wiecej niz ustawa przewiduje;/, moze tak kolo 15 ktos by mnie odebrał furą z wildy coo?:D
fuck fuck fuck... a co do transportu to fajnie autobusem do strzeszynka ale w taką pogode i w sobote to bedzie ludzie wiecej niz ustawa przewiduje;/, moze tak kolo 15 ktos by mnie odebrał furą z wildy coo?:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
Manitou Travis
24 cale
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NO I CO?????????????????????????????????????????? NORMALNIE SZKODA SŁÓW WIDZĘ ŻE TYLKO NA GADANIU SIĘ KOŃCZY W SUMIE TO TYLKO JEDNA OSOBA SIĘ POJAWIŁA A TAK WSZYSCY WIELCE GADALI JAK TO POMOCĄ SŁUŻĄ DOBRZE WIEDZIEĆ TERAZ NA KOGO MOŻNA LICZYĆ NAWET ŻEBY CHOĆ KTOŚ PRÓBOWAŁ SIĘ ZE MNĄ SKONTAKTOWAĆ I DOWIEDZIEĆ SIE JAK TAM DOTRZEC
DLA MNIE W TYM MOMENCIE KOMPLETNE ZERO ZAWIODŁEM SIĘ NA WSZYSTKICH TYCH CO OBIECALI ŻE BĘDĄ
GDYBYM BYŁ W TYM MOMENCIE ZŁOŚLIWY TO BYM POWIEDZIAŁ ŻE JUŻ ODECHCIEWA MI SIĘ CO KOLWIEK DZIAŁAĆ DALEJ
ALE POWIEM WAM JEDNO JA DZIAŁAĆ BĘDĘ DALEJ Z TYM ŻE TERAZ BEZ WASZEGO UDZIAŁU
NARS PSEUDO BIKERZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DLA MNIE W TYM MOMENCIE KOMPLETNE ZERO ZAWIODŁEM SIĘ NA WSZYSTKICH TYCH CO OBIECALI ŻE BĘDĄ
GDYBYM BYŁ W TYM MOMENCIE ZŁOŚLIWY TO BYM POWIEDZIAŁ ŻE JUŻ ODECHCIEWA MI SIĘ CO KOLWIEK DZIAŁAĆ DALEJ
ALE POWIEM WAM JEDNO JA DZIAŁAĆ BĘDĘ DALEJ Z TYM ŻE TERAZ BEZ WASZEGO UDZIAŁU
NARS PSEUDO BIKERZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!