Dziewczyny na rowerach DH a Faceci??

Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

hehe no to ja widze ze trafilem na jedną z niewielu kobiet... ;]
EDDIE
Kontakt:

Post autor: EDDIE »

basianderek- całkowicie nierozumiem twojego chłopaka, jeśli by to była dziewczyna to da się pojąć, (fochy i te sprawy), ale koles? MOja dziewczyna (kochana Kasiunia;]) bardzo lubi to ze jezdze, jednak widze jak za mna teskni, jak teraz prawie co weekend siedze na jakis zawodach. Dlatego tez zapropnowalem jej zeby zrobila licencje - wcale sie tym nie skrzywiła! Rzecz w tym czy jej pozwolą rodzice...

Reasumując- naprawdę sięda! Jeśli dziewczyna/cłopak ma poukładane w głowie i nie jest jakims cholernym egoistą to zrozumie hobby partnera. MOja Kate, nawet powiedziała, że to dobrze jak chłopak (kytokolwiek) ma jakies hobby, coś czemu się oddaje...
http://www.pinkbike.com/photo/4852398/
czerwony
Kontakt:

Post autor: czerwony »

nie dziwie sie mu . ja też wole jak laska ma tipsy i szpilki , a nie kask i posiniaczone uda
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

lol, bylem jakis czas z dziewczyna co na kolarzowce napierdalala, ladnie wycwiczone nogi, tylek, ale glupia byla... Jednak wolalem znalezc "normalna" dziewczyne hehe. Niestety moje rowiesniczki sa niezwykle glupie i powioerzchowne, jeszcze nietrafilem na taka, ktora niecielaby sie gdy ide na rower, a nie z nia itp. Jak laska sie ciela dla mnie rzekomo, to od razu mowie takiej "papa", bo po **** mi psychopatka? Tak to wyglada w malym miescie uhhh
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

koleś się po prostu boi się że jak wsiądzie na rower to mu "złoisz dupsko" i będzie mu głupio :)
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Ja pierdole kolejny topic o niczym bo jakas laska chce sie pochwalic, ze jezdzi na biku i jej facet nie lubi. Booozeee ludzie dorosnijcie i nie walcie gruchy jak jakas panny (ktora nei koneicznie jest panna basianderbez obrazy nie znam Cie) pisze, ze jezdzi na bike. A takich tematow bylo do groma wiec poszukaj dopisz sie tam.
czerwony zgadzam sie w 100%
Ssij pento
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Sulring[/b zgadzam sie w 100% :D
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Nie mam nic do nikogo ale ten temat bardziej nadaje sie na forum w stylu "urzekla mnie twoja historia". to nic osobistego, fajnie ze obie plcie interesuja sie tym sportem, ale to jest forum rowerowe i z calym szacunkiem ale sprawy osobiste mogly by byc zostawione "w domu". pozdro!
"Words of wisdom - Full Face helmet"
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Nie mam nic do nikogo ale ten temat bardziej nadaje sie na forum w stylu "urzekla mnie twoja historia". to nic osobistego, fajnie ze obie plcie interesuja sie tym sportem, ale to jest forum rowerowe i z calym szacunkiem ale sprawy osobiste mogly by byc zostawione "w domu". pozdro!
"Words of wisdom - Full Face helmet"
MadziaH
Kontakt:

Post autor: MadziaH »

Osobiście bardzo się cieszę z każdej przybywającej dziewczyny.
Ale śmieszą mnie strasznie takie tematy, bo jesli chcesz poznać jakiś ludzi któży jeżdzą, to pisz w normalnych tematach, a nie tak, żeby wszyscy zauważyli twoją obecność i poznali twoją historię.

I nie zniechęcaj się od razu z dh zonu, tylko pomyśl czasem.

icemanSulringCałkowicie popieram.

Pozdrawiam
Magda od Mongoosa
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Jak kocha to zrozumie.
http://dhcyc.pinkbike.com
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

Nie użalać się nad sobą tylko na rower marsz :D
basiander
Kontakt:

Post autor: basiander »

hehe dokladnie :P
NO RISK, NO FUN :)
http://basiek.pinkbike.com/

http://bikegirls.eev.pl/
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

"ale to juz bylo" :P

pozdro Madzia:)
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

hah Surling napisał, że temat jest z dupy i od razu wszyscy za nim...

czerwony ja mam taką koleżankę, która jeździ i wygląda cudownie, a nie, jak możnaby wnioskować po Twojej wypowiedzi, jak kotlet :]
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
krakowianka
Kontakt:

Post autor: krakowianka »

heh do niedawna ja sie wkurzalam na mojego partnera,że tyle czasu poświeca bikowi..ale nie dlugo musial tak znosić moje narzekanie.. dal mi poszalec na swoim biku..złapałam pare gleb.. i coś się we mnie obudzilo czyzby nowe hobby?!:P Takk wlasnie takk nowe hooby..rower w trakcie skladania ;] A Twoj chop powinien sie cieszyc ze ma taka dziewczyne ktora jezdzi..moj jest chyba zadowolony ze sie "zarazilam" :)
:]
Skylinegtr
Kontakt:

Re: Dziewczyny na rowerach DH a Faceci??

Post autor: Skylinegtr »

basiander pisze:Heya jestem dziewczyna z Krakowa ktora jezdzi na rowerze do DH juz 4 lata. skladam wlasnie nowa maszyne. Moj facet sie wkurza na mnie ze smiem skladac rower i jezdzic w DH. co wy na ten temat myslicie?
mysle że dawno cie nikt nie wyruchał <lol>...dobra a tak na serio to cieszymy sie bardzo że powieksza sie grono bikerek..z ciekawości jaki sprzęcik skłądasz..żebym wiedział jak rozpoznać potem na trasie :]

pozdro 500
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

Mnie na całe szczęście nikt nie brzęczy za uchem że za dużo jeżdzę na biku,albo jak coś robie przy nim i fajnie że mogę dołączyć do grona dziewczyn:D

A tak właściwie to ty na tym forum chciałaś sie przedstawić,napisać jaki składasz rower czy jak sie wkurza twój facet jak skladasz rower i jezdzisz w DH????????????

POZDROWER
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

Skylinegtr pisze:mysle że dawno cie nikt nie wyruchał <lol>...
mimo wszystko myśle że to dośc nie uprzejme...

tak btw.basiander to na czym jeździłaś/jeździsz może znam/kojarza a jak nie to dozobaczenia na trasie, teraz sezon rusza pełną parą:):):)

pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Zablokowany