Kona stinky supreme
-
- Kontakt:
Kona stinky supreme
siema dzis przeglądałem sobie rowerki na skiteamie i wpadł mi własnie w oko stinky supreme i z tego co zawuzałyłem tez jest bardzo przeceniony i nie wiem do konca czy on bedzie dobry do takiego lekkiego Dh i wiekszego FR : dropy miasto schody zjazdy ... prosze o pomoc i jeszcze mam pytanie ile to wazy :D?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=536266
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesli juz umiesz fajnie smigac to mozesz sobie pozwolic na to ale jesli nie to kup mniejszego fulla np stinky..I napewno nic nie kupuj u garego bo on w **** robi ludzi!www.konaworld.com tam sa info na temat bika
-
- Kontakt:
nie najeżdżaj na niego, toż to sławny iRoN hOrSe=]P3 pisze:Z tego co czytam Twoje posty to jedyna wada tego roweru bylbys Ty....
Nie marnuj pieniedzy rodzicow- poczekaj, za trzy tygodnie pewnie Ci przejdzie i kupisz sobie cos innego (cos co beziesz wiedzial ile ma skoku, ile wazy i po co jest)
Zenada
:P :P :P
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
Moze byc problem z rozmiarami ram bo to ostatnie sztuki.
Choc bys sie ze****ał nie zlozysz czegos takiego za 9k. Rama renomowanej marki z DHX 5.0-8 cali skoku, 888RC, prawie pelne XT, Race Face Diabolus, piasty Ringle. Czego wiecej chciec? Kupujesz kompletnie skomponowany rower z full gwarancja, choc ze skiteamem moze byc roznie. Kupisz uzywke i bedzie sie modlil aby jej poprzednim wlascicielem nie byl nasladowca Bendera. Ale z tego co piszesz to stinkacz chyba troche za malo uniwersalny (schodki, miasto). Sam mieszkam w gorach i wlasnie czegos takiego bym chcial ale na miasto to chyba tylko do lansu.
Pozdrawiam,
Piotr
Choc bys sie ze****ał nie zlozysz czegos takiego za 9k. Rama renomowanej marki z DHX 5.0-8 cali skoku, 888RC, prawie pelne XT, Race Face Diabolus, piasty Ringle. Czego wiecej chciec? Kupujesz kompletnie skomponowany rower z full gwarancja, choc ze skiteamem moze byc roznie. Kupisz uzywke i bedzie sie modlil aby jej poprzednim wlascicielem nie byl nasladowca Bendera. Ale z tego co piszesz to stinkacz chyba troche za malo uniwersalny (schodki, miasto). Sam mieszkam w gorach i wlasnie czegos takiego bym chcial ale na miasto to chyba tylko do lansu.
Pozdrawiam,
Piotr
-
- Kontakt:
no teraz mam iron horsa i mi jakos jestem tak sobie zadowolony ale ot mi niewystarcza ... 15 cm z tyłu i sprzodu... na miasto spoko na zjazdy... tez ale moze nei jedze jak C**a ale juz troche jedzie pare lat :) i wiem jak sie jedzi itp.. wiec niepiscie jak niewiecie ;) ja nierozumiem ludzi pisza ze kona to ze tamto ;) ale jak ogladąłem new disorders 6 to skkali tam na stinky supreme z duzych dropów itp... a stinky zwykła to jest to praktycznie co ja teraz mam tylko amor dwópółka:) a jest dobra cena nieżłoze takiego rowera w 9 tysiącach pozdro :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Już od 1998 roku Kona tworzy rowery freeride`owe dla bardzo wymagajacej grupy riderów z Vancouver North Shore. Wraz ze wzrostem popularności freeride na świecie, wzrosła także popularność rowerów Kona z grupy freeride. Liderem w tej kategorii jest linia Stinky.
-
- Kontakt:
Już od 1998 roku Kona tworzy rowery freeride`owe dla bardzo wymagajacej grupy riderów z Vancouver North Shore. Wraz ze wzrostem popularności freeride na świecie, wzrosła także popularność rowerów Kona z grupy freeride. Liderem w tej kategorii jest linia Stinky.