Najwiekszy polski HARDCORE!!!!

michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

a tak wogole to od niedawna hardcorem dla mnie jest zjazd... to co na zawodach pokazuja najlepsi to jest hardcore:)
grucha pamietasz tego wegra(?) ktory w niedziele tak zajebiscie przelecial ostatnia scianke i hopy? to poprostu miazdzy...
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

No coż nie chciałem sie zabardzo wypowiadac po ktorejs ze stron, ale dziwi mnie ze Sid i Tomac (ktorych podziwiam bo dropow nie wale) sa tak do siebie wrogo nastawieni. Sid przeciez nie napisał nic takiego, powiedział ze skoczył z chyba najwiekszego dropa w polsce, nie powiedział nic wiecej. Tomac rozumiem ze tez skaczesz i skoczesz nieco inne ale to chyba nie powod by twierdzic ze to co on skoczył jest gorsze:)
Czemu sie nie zgadacie zeby razem pofrówac skoro obaj jestescie niezli, tak to tylko jeden udowadnia innym ze jest lepszy albo cos...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
FixXxeR
Kontakt:

Post autor: FixXxeR »

ja zrobilem manual to plecy on asfalt !
bylem z siebie dumny
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

a ja wsadziłem kutasa w mielarke, to jest hardcore..
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

...i też byłem z siebie dumny :D
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

sedrik cnograts. ja nie probowalem i nie zamierzam ;) dobrz mi bez tego. powodzenia, dibra ide z forum bo podpity jestem, ale...

co do dropa sida to wiekszego ne widzialem chociaz mogas byc takowe. ale jest duzy i tyle. jak ktos twierdzi ze to taki lajcik niech przyjedzie,. end. taka prawda ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Kiedy ja wcale nie che udowadniac, ze jestem lepszy! ja wcale nie postawilem sobie za punkt honoru za przekonanie was wszystkich, ze moj drop jest na 100% najwiekszy... ale przejzyjcie wiekszosc postow dotyczacych odpowiedzi na mojego posta. Z czym mozna sie glownie spotkac? Z wrogoscia i wmawianiu mi, ze drop ktory skoczylem (niekoniecznie najwiekszy w polsce, ale naprawde bardzo duzy) nie ma nawet 4 metrow?! Przeprszam, ogulnie to sram na opinie takich ludzi, ale nikt nie lubi, zeby mu wmawiac, ze wszystkim sciemnia, gada glupoty i ze wogule lamus ze niego. Odpowiadam jak odpowiadam, bo ten lajtowy dropik jak Twierdzi Tomack ktory mozna skoczyc i 30 cm w przod (prawda jest taka, ze 5 m. jest sciezka ktora trzeba przeleciec i dalej mozna leciec ile wyda) nie zostal skoczony jeszcze przez nikogo innego niz ja i Gabryjel oraz Hassa ktory nie wyladowal (wszyscy skakalismy jednego dnia i nawet jednej godziny) i narazie jeszcze nikt z tych kozakow ktozy przekonuja mnie, ze to jest sciema i ona jest maly nie skoczyl! Czemu nie skoczyl? Czemu sie pytam? I czemu wszycy na mnie za tego dropa napadaja? Czemu musze odpowiadac w stylu moich poprzednich topickow na inne wrogie topiki? Czemu Tomack chce mi cos udowadanic? Na poczatku tego posta nie powiedzialm nic wiecej jak to, ze "skoczylem duzego dropa, chyba najwiekszego polsce". Proste, nikogo sie nie czepialm...
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

SiD daj se spokój bo i tak ich nie przekonasz, niech se myślą co chcą

btw: jak będę miał z przodu nową obręcz to się ustawimy na tego dropa a potem na karową na dropa peniol squadu
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

SID ja widzialem tego dropa i ja bym nie skoczyl :-) predzej bym sie posral :-)
ja gratuluje ... heh
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

kazdy ci bedzie wmawial ze zrobil wiekszego/ty zrobiles beznadziejnego/on tez tak umie/jego kolega zrobil wiekszego itepete taka natura polakow. Jak dla mnie to zajebiscie zrobiles a tak apropo to u mnie na osiedlu jest fajny drop nad jeziorkiem tez pare metrów bedzie wiedz jak by cos to mozesz przyjechac.
A gdzie jest ta miejscowa gdzie to skoczyles??
hueheuheue
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Tomac: Rob co dalej robisz i bedzie spoko.

Sid: Nie wywyzszasz sie tm ze napisałes ze to najwiekszy drop. Gratuluje tego i zycze kolejnych sukcesów i Tobie i tomacowi.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Wojtazx15
Kontakt:

Najwiekszy polski HARDCORE!!!

Post autor: Wojtazx15 »

A ja bym tak chcial go skoczyc :(((( kto mnie zawiezie do wawy : )?
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
=Tomac=
Kontakt:

Post autor: =Tomac= »

Musimy się SiD ustawić kiedyś na ten drop, problem jedynie w tym że mieszkam 100km od stolicy. Są wakacje, trzeba się bawić, a nie wzajemnie na siebie najeżdżać. Dobra - jade se pojeżdzić... hyhy...
Buhahahaha!!!
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

wojtaz.. tam nie ma sensu jechac dla jednego dropa totalnie nie ma gdzie jezdzic... w zyciu sie bardziej nie nudzilem jak w wawie na fullu. na trialu jest calkiem zajebiscie nawet ale to nie miasto do fr
www.trialshop.pl
kurzy
Kontakt:

Post autor: kurzy »

jezeli moge to wyraze swoje zdanie na cały ten temat: mial byc tu HC w polskim wydaniu.............i faktycznie jest !!!....napierdalanie na siebie nawzajem..........SID ma poczesci racje " skoczcie a potem gadajcie ze drop *******" TOMAC ma racje " leci sie 1m na ziemią" INUR ma racje " dropy są bezsensu i tym na swiecie nie zabłysniemy".......ale tylko te 3 osoby pokazały jakiś HC........a reszty harcore polaga na wyzywaniu sie nawzajem najmodniejszym na tym forum słowem " LOL " no kurwa chłopaki PO CO ? nie lepiej jest napisać: " JA ZROBIŁEM TO....dowód........" przynajmniej by sie to przyjemnie i ciekawie czytało :)
<KuRzY>
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

inur gdzie jest ten sk8park??
hueheuheue
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

z tego co mnei sie wydaje to wrocław ?
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Obejzałem filmik z tego dropa ( btw. Sciagajcie FlashFetem - Polepsza transfery ) I stary.. Osraj ich wszystkich,dla mnie zajebisty wyczyn..

Powtórze po Tobie SID...Jak ten drop jest dla was taki lajtowy ( jak ktos to ujał ) to ja czekam na zdjecia lub filmy jak ktos poza SIDem go skacze.

Zazdrosc przez was przemawia kozaczki,ja bym tego na bank nie skoczył.

Pozdrawiam.
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Zablokowany