Sign FR2
Sign FR2
Witam:] przymierzam się do kupna rowerka SIGN FR2. Chciałbym sie dowiedzieć jak on się sprawuje i czy można go stosować do DH... jeśli cos wiecie to piszcie:] wazy zalety itp..
http://www.pinkbike.com/photo/2394101/
-
- Kontakt:
tutaj macie test tego rowerku :)
http://www.rower.com/archiwum.php?art=2664
http://www.rower.com/archiwum.php?art=2664
Menelosdużo jeszcze na nim nie jeździłem i jestem początkujący. nie wiem jak powinien pracować porządny damper. ten napewno amortyzuje i daje rade ale napewno można lepiej. ale co można oczekiwac po rowerku za 3koła z pikiem i porządnym osprzętem.. rama jest spoko. kup majowego bB i przeczytaj test
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm
Ja ze swojej strony chcial bym zauwazyc ze autor BikeBoardu popelnil kilka bledow:
1: podano iz rama fr2 posiada damper kind shock 501 ,na zdieciach i wrzeczywiscości jest tam lepszy 504 ktory posiada wiecej regulacji (kompresji dobicia)
2: uwagi co do wiekszej opłacalności modelu niższego fr1 sa smieszne ...
3: cytujac : Elementami wpływajacymi na zwiekszenie opłacalności signa fr2 to kulkowe stery i sztyca zoom..
- troszke śmieszne , osoba piszaca ten test musiala byc totalnym laikiem ...
Wogole straszny artykul autor nawet nie wiedzial na czym tak wlasciwie skupic uwage.. co jest wazne a co nie ... w tego typu rowerach.
Jednak zgadzam sie z wnioskami koncowymi autora rowerek za ta cene bije konkurencje na łeb. (przyzwoita ramka + pike + markowy wysoki osprzet :))Bardzo przyjemna geometria zadowoli wielu uzytkownikow .
Chcial bym pochwalic firme Kross - piekny debiut w tym segmecie. Naprawde przemyslany rowerek.
Co do ramy to polecam w tej polce cenowej swietna propozycja. Dosyć dobrze pracujacy damper, maszynowe lozyska oraz dosyc solidne wzmocnienia to atuty tej ramy.
1: podano iz rama fr2 posiada damper kind shock 501 ,na zdieciach i wrzeczywiscości jest tam lepszy 504 ktory posiada wiecej regulacji (kompresji dobicia)
2: uwagi co do wiekszej opłacalności modelu niższego fr1 sa smieszne ...
3: cytujac : Elementami wpływajacymi na zwiekszenie opłacalności signa fr2 to kulkowe stery i sztyca zoom..
- troszke śmieszne , osoba piszaca ten test musiala byc totalnym laikiem ...
Wogole straszny artykul autor nawet nie wiedzial na czym tak wlasciwie skupic uwage.. co jest wazne a co nie ... w tego typu rowerach.
Jednak zgadzam sie z wnioskami koncowymi autora rowerek za ta cene bije konkurencje na łeb. (przyzwoita ramka + pike + markowy wysoki osprzet :))Bardzo przyjemna geometria zadowoli wielu uzytkownikow .
Chcial bym pochwalic firme Kross - piekny debiut w tym segmecie. Naprawde przemyslany rowerek.
Co do ramy to polecam w tej polce cenowej swietna propozycja. Dosyć dobrze pracujacy damper, maszynowe lozyska oraz dosyc solidne wzmocnienia to atuty tej ramy.
Be fast or be dead
Mam ta ramke i bylem wczoraj w szczyrku i powiem tak:
Fajnie pracuje,ale damper nie wyrabia z malymi kamieniami(nie jest to obiektywne spojrzenie z mojej strony bo to moj pierwszy full)
Geo tejże ramy jest również spoko.
Solidne wspawki nie daja tej ramie za szybko pęknąć.
Fajnie pracuje,ale damper nie wyrabia z malymi kamieniami(nie jest to obiektywne spojrzenie z mojej strony bo to moj pierwszy full)
Geo tejże ramy jest również spoko.
Solidne wspawki nie daja tej ramie za szybko pęknąć.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!