LOST-Zagubieni
LOST-Zagubieni
Siemano bracia i siostry,
nie wiem czy wiecie ale w tvp w srody lecą 2 odcinki LOST,
pokolei tak jakj w ubiegłym roku. Ogladał ktos może te odcinki bo niewiem
niestety czy to 2 seria czy od nowa pierwsza :| oby druga..
pisze to bo wiem ze na forum jest duzo fanow tego serialu !
aha i ostatnie jesli ktos zna link do serwera LOST z odcinkami wszystkimi najlepiej to niech zapoda, Bóg zapłać:)
POZDROWER
nie wiem czy wiecie ale w tvp w srody lecą 2 odcinki LOST,
pokolei tak jakj w ubiegłym roku. Ogladał ktos może te odcinki bo niewiem
niestety czy to 2 seria czy od nowa pierwsza :| oby druga..
pisze to bo wiem ze na forum jest duzo fanow tego serialu !
aha i ostatnie jesli ktos zna link do serwera LOST z odcinkami wszystkimi najlepiej to niech zapoda, Bóg zapłać:)
POZDROWER
-
- Kontakt:
http://www.tvshows.yoyo.pl/
Stąd można pobrać całą 2 serie i 1 chyba też, dla niekumatych sa napisy. Wszyskie torrenty stamtąd są przeniesione na mininova.org i macie tam gdzieś pole jak się je wyszukuje.
Też oglądałem całą 2 serie już i znowu mam yebany6 mętlik w głowie lol2, ale przynajmniej wiem, ze 3 zobacze niedługo, a nie będę musiał czxekać na to co będzie leciało w TV :P
I do tego co włąśnie leci w na TVP1: W gazecie pisali to tak, jakby dopiero zaczynała się 1 seria. Moja siosra widziała kawałek jak sie wygrzebywali z samolotu, ale możliwe, że to było poprostu przypomnienie. Tak czy tak nasz kraj ma jedynie rok opóżnienia w stosunku do innych :D
Stąd można pobrać całą 2 serie i 1 chyba też, dla niekumatych sa napisy. Wszyskie torrenty stamtąd są przeniesione na mininova.org i macie tam gdzieś pole jak się je wyszukuje.
Też oglądałem całą 2 serie już i znowu mam yebany6 mętlik w głowie lol2, ale przynajmniej wiem, ze 3 zobacze niedługo, a nie będę musiał czxekać na to co będzie leciało w TV :P
I do tego co włąśnie leci w na TVP1: W gazecie pisali to tak, jakby dopiero zaczynała się 1 seria. Moja siosra widziała kawałek jak sie wygrzebywali z samolotu, ale możliwe, że to było poprostu przypomnienie. Tak czy tak nasz kraj ma jedynie rok opóżnienia w stosunku do innych :D
http://dhcyc.pinkbike.com
a ja ani razu tego nieogladalem, niemam pojecia co to, w szkole tez o tym gadaja, ale mysle, ze to jakis ******* tasiemiec bedzie, i nawet niemam zamiaru tego ogladac. Zreszta, jaj to leci to jestem na rowerze, a malo jest rzeczy ktore potrafia mnie sciagnac z jazdki do domu.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W pewnym momencie oglądając drugą serie pomyślałem, że to przecież jest smętne, są strassne dłużyzny i w żadnym odcinku nie ma żadnych konkretnych wydarzeń lub jest najwyżej jedno... i wstałem... i nie wróciłem... i mam wolne niedzielne wieczory. (AXN)
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894