LOST-Zagubieni

maNS1
Kontakt:

LOST-Zagubieni

Post autor: maNS1 »

Siemano bracia i siostry,

nie wiem czy wiecie ale w tvp w srody lecą 2 odcinki LOST,
pokolei tak jakj w ubiegłym roku. Ogladał ktos może te odcinki bo niewiem
niestety czy to 2 seria czy od nowa pierwsza :| oby druga..
pisze to bo wiem ze na forum jest duzo fanow tego serialu !
aha i ostatnie jesli ktos zna link do serwera LOST z odcinkami wszystkimi najlepiej to niech zapoda, Bóg zapłać:)

POZDROWER
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

ja juz widzialem cala pierwsza i druga serie:P ale nie chce mi sie opowiadac..:) powiem tylko, ze fajne:)
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

ja tez ogladalem pierwsza i drugiej mi 3 odcinkow zabraklo. Serial jest zajebisty. A jak chcesz sciagac to cignij przez shareaze, bearshaera, itp. A i ta w telewizji to 2 seria
pan_saper71
Kontakt:

Post autor: pan_saper71 »

na jakim programie to leci i co co chodiz bo wsyzscy o tym gadaja a nic z tego nie wynika....
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

http://www.tvshows.yoyo.pl/

Stąd można pobrać całą 2 serie i 1 chyba też, dla niekumatych sa napisy. Wszyskie torrenty stamtąd są przeniesione na mininova.org i macie tam gdzieś pole jak się je wyszukuje.

Też oglądałem całą 2 serie już i znowu mam yebany6 mętlik w głowie lol2, ale przynajmniej wiem, ze 3 zobacze niedługo, a nie będę musiał czxekać na to co będzie leciało w TV :P

I do tego co włąśnie leci w na TVP1: W gazecie pisali to tak, jakby dopiero zaczynała się 1 seria. Moja siosra widziała kawałek jak sie wygrzebywali z samolotu, ale możliwe, że to było poprostu przypomnienie. Tak czy tak nasz kraj ma jedynie rok opóżnienia w stosunku do innych :D
http://dhcyc.pinkbike.com
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

a ja ani razu tego nieogladalem, niemam pojecia co to, w szkole tez o tym gadaja, ale mysle, ze to jakis ******* tasiemiec bedzie, i nawet niemam zamiaru tego ogladac. Zreszta, jaj to leci to jestem na rowerze, a malo jest rzeczy ktore potrafia mnie sciagnac z jazdki do domu.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
PonętnyRomeK
Kontakt:

Post autor: PonętnyRomeK »

to co leci na TVP1 to powtórka 1 serii, 2 będzie na TVP1 na jesień (wrzesień-październik.
maNS1 pierwsze 2 odcinki 1 serii były we wtorek a nie w srode, ale patrzyłem program na przyszły wtorek i nie ma LOST-ów :/ ale możliwe ze jest to spowodowane mundialem
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

a druga seria LOST skończyła się na 24 odcinku? bo tyle oglądałem :)
PonętnyRomeK
Kontakt:

Post autor: PonętnyRomeK »

z tego co wiem 1 seria ma 26 odcinków a 2 właśnie 24
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

W pewnym momencie oglądając drugą serie pomyślałem, że to przecież jest smętne, są strassne dłużyzny i w żadnym odcinku nie ma żadnych konkretnych wydarzeń lub jest najwyżej jedno... i wstałem... i nie wróciłem... i mam wolne niedzielne wieczory. (AXN)

pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
ODPOWIEDZ