NS TRIP final
-
- Kontakt:
mi sie podobal naprawde milo sie oglada
PS. ma ktos moze ten kawalek z "sciekow" i dirtow w lodzi oraz Kalifornia Sk8parku: P>? jesli tak to prosze o wyslanie na maila sniper@jotem.net
PS. ma ktos moze ten kawalek z "sciekow" i dirtow w lodzi oraz Kalifornia Sk8parku: P>? jesli tak to prosze o wyslanie na maila sniper@jotem.net
to z ziemniaczkiem to nie sa rzygi tylko rozjebane jedzenie. gorsza jest akcja z rzyganiem.
zauwazyliscie ze wiekszosc trikow jest "scetchy", tzn ledwo sklejona? ale to dodaje klimatu i adrenaliny :)
w ogole dziwi mnie to ze w filmie malo widac wariata, papieza tez tak srednio. przez wiekszosc czasu jezdzi nypel i waldek. w ogole nypel to dla mnie miszcz polski :D
widac ze w trojmiescie to juz chyba sil zabraklo :)
a wiecie moze jak to robi papiez ze na kilku filmach ewakuuje sie na wysokosci 4-5m a potem dalej jezdzi?
muza z wrocka faktycznie troche srednia, ale reszta super.
OOOMKAAAAAAAAAAA!!!:DDD
zauwazyliscie ze wiekszosc trikow jest "scetchy", tzn ledwo sklejona? ale to dodaje klimatu i adrenaliny :)
w ogole dziwi mnie to ze w filmie malo widac wariata, papieza tez tak srednio. przez wiekszosc czasu jezdzi nypel i waldek. w ogole nypel to dla mnie miszcz polski :D
widac ze w trojmiescie to juz chyba sil zabraklo :)
a wiecie moze jak to robi papiez ze na kilku filmach ewakuuje sie na wysokosci 4-5m a potem dalej jezdzi?
muza z wrocka faktycznie troche srednia, ale reszta super.
OOOMKAAAAAAAAAAA!!!:DDD
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/nstrip.wmv
nie wiem jak wam to pojdzie.. ale probujcie, moze ktos znajdzie tu tego linka
nie wiem jak wam to pojdzie.. ale probujcie, moze ktos znajdzie tu tego linka
Filmik wypasik :] Fajnie się oglądało muza niekiedy dawała negatywne odczucia :( Ale ogólnie spoko :)
Etam co wy gadacie ten moment z ziemniaczkiem był wypas :) Albo to jak się patelnią nawalali po głowie mmmmm <lol2>
Ogólnie film wypas :] Żeby więcej wychodziło w takim klimacie i tak zmontowanych :)
Etam co wy gadacie ten moment z ziemniaczkiem był wypas :) Albo to jak się patelnią nawalali po głowie mmmmm <lol2>
Ogólnie film wypas :] Żeby więcej wychodziło w takim klimacie i tak zmontowanych :)
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^