amor pada...

Rufus
Kontakt:

amor pada...

Post autor: Rufus »

mam problem - kupilem uzywanego dnm'a 120 mm upside downa. niestety ma luzy na goleniach i minimalnie pluje olejem. wiecie jak mozna to naprawic? nie piszcie tylko ze wymienajac golenie itp bo to wiem :] mam na mysli jakis chalupniczy sposob. czy ktos z was mial w ogole do czynienia z tym amorem?
amor moge w ciagu 2 dni oddac sprzedajacemu... jadnakze, jezeli to mozliwe to wolalbym go zatrzymac. wiec prosze nie zwlekajcie z odpowiedziami :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

oddaj - jak juz masz niespodzianki =/ to co bedzie za rok =/ amorka (takiego) nie kupuje sie na chwilke
a tak to idź do serwisu i sie zapytaj co zrobic - jak masz looznych jankow to ci pomoga jak masz zgredow to powiedza 2tys naprawa :P (nowy 1500 :D
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a ile za niego dales?? bo to tez question, moze za ta kase cos innego wyczaic (nowke?)

hmm ja nie ryzykowalbym :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Rufus
Kontakt:

900... a na amor lepszy to szans nie mam :/ tak czy siak bede musial kupic uzywke
Rufus
Kontakt:

a plucie polega tylko na tym ze po calodniowej jezdzie na goleniach sa malutkie koleczka z oleju... ale trzeba sie przyjrzec zeby zobaczyc. wiec na to moze nowe uszczelki pomoga i juz? a co do luzow, to zalezy mi zeby on sie po prostu nie rozlecial... i zastanawiam sie jak szybko moga sie powiekszyc :/
ODPOWIEDZ