kilka pytań - początek fr

dżony
Kontakt:

kilka pytań - początek fr

Post autor: dżony »

witam, chciałbym zacząć przygode z fr obecnie jezdze na bmxie ale wolę MTB
chce złozyc rower do smigania w lesie czasem moze zjazdu jakiegos.. :P do szalenst w miescie i czasem na wycieczke gdzieś dalej

nie dysponuje zbyt kasą wiec rower mam zamiar zlozyc na przestrzeni 2 lat
i mam kilka pytań

jaka polecacie kierownice do 100zł i jaki mostek do 70?
czy rama kross sign fr + duro triple dadzą rade ?? wiem że bylo wiele razy o duro i czytałem to ale nie mam kasy na lepszą dwupółke (chce koniecznie 2półki:D) i nie będe aż tak katował sprzętu wiec może wytzryma troche i dopiero później go wymienie
suport kwadrat czy isis

czy niezbędna będzie przednia przeżutka ?? osobiście nie widze jej w swoim rowerze :|
i jakie polecacie hamulce tarczowe ?

z góry dzięki, pewnie wyslecie mnie do szukajki :P ...
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

Słuchaj, popatrz na mój rower na tej starej fotce w podpisie i pomyśl , że dawał w takim konfigu rade (tylko tylne koło trzeba było zmienić, bo rawka padła). Na duro 2 półkowe nie patrz nawet bo przecież nie ma tłumienia wcale. Weź 1 półkowe, mam i katuje a amor i tak żyje a nikt ze znajomych nie powie, że go oszczędzam:P Suport lepiej na ISIS , wiadomo. Choć jak to bywa z kiepskim budżetem to wiem jak mało kto. Kiere to możesz DM piranie na rowerowy.com kupić a mostek na allegro. Przednią przeżutkę to se odpuść, a heble to weź z allegro WinZipy. Za komplet dasz 200 zeta (160/160) a do wiekszej tarczy jest nie taka znowu wielka dopłata (215zł=180/160 ,230zł=180/180 a 250=203/180) także jest luksus. Są dobre bo sam mam. Jakbyś maiał jakies pytania o rady dot. taniego sprzętu to wal na priv wiadomość. bo nie che misię pisać postów na kilometr, bo co to innych obchodzi. A w sprawach taniego sprzętu to zaraz zaczną rzezać dzieci neostrady i marzocchi:P

pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

kiere i mostek najlepiej odemnie kupic w zajebistm stanie na over size titec el nort iv ... tanio sprzedam bo mam dorado z mostkeim do ktorego niepodpasuje :(
ODPOWIEDZ