Niestety na forum zwykle nie ma takiej mozliwosci i dlatego IMHO powinno sie poswiecic dodatkowe kilkanascie sekund na przemyslenie swojej wypowiedzi i sprawdzenie bledow - po prostu, zeby byc potraktowanym powaznie.tofikk pisze:nie ocenia sie ludzi po tym jak pisza,tylko najpierw powinno sie poznac osobe a dopiero dojsc do wniosku czy jest ona taka za jaka sie ja uwaza,chociaz czasem pozory myla.
Dziewczyny na rowerach DH a Faceci??
-
- Kontakt:
Jeden komentarz pozytywny dostalem od dziewczyny mojej przez 3 lata!!!
"ladny napis .... bomber"
a tak to spierdol ciagle ze poobijany ze trup ze nie mam sil na ...... :P
ALE TRZEBA MIEC ZAJECIE KTORE Z TWOJA BABA NIE JEST ZWIAZANE!!! W KONCU TO MA BYC RELAKS I SAMA PRZYJEMNOSC :)
"ladny napis .... bomber"
a tak to spierdol ciagle ze poobijany ze trup ze nie mam sil na ...... :P
ALE TRZEBA MIEC ZAJECIE KTORE Z TWOJA BABA NIE JEST ZWIAZANE!!! W KONCU TO MA BYC RELAKS I SAMA PRZYJEMNOSC :)
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
-
- Kontakt:
ale wy jesteście nudni sorry ze odswiezam temat ale musze to napisac
Jak czytałem ten temat to mi sie rzygac chciało poniewaz ten temat wyszedł jako wojna bab bez urazy ale wytykac sobie ze ktos tam pisze z bledami ja tez pisze z blendami i ***!!! jestem takim leniem ze wracam z bike dajmy na to o 22 wchodze odrazu na dh-zone i jak pisze posta to niechce mi sie tracic czasu na sprawdzaniu w slowniku bo o 7 rano wstaje i znow na bike (naszczescie nie mam dziewczyny ani innego hobby)
Jak czytałem ten temat to mi sie rzygac chciało poniewaz ten temat wyszedł jako wojna bab bez urazy ale wytykac sobie ze ktos tam pisze z bledami ja tez pisze z blendami i ***!!! jestem takim leniem ze wracam z bike dajmy na to o 22 wchodze odrazu na dh-zone i jak pisze posta to niechce mi sie tracic czasu na sprawdzaniu w slowniku bo o 7 rano wstaje i znow na bike (naszczescie nie mam dziewczyny ani innego hobby)
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
Szerszu
to brawo... rozumeim ze rower rower i rower ale sa inne sfery zycia. i nie kazdy nie wiem chociazby sie chce kochac z rowerem. z rowerem nie pojdziesz do kina, teatru, na spacer... no jak nie potrzebujesz tego to ok, ale nie kazdy jest taki :)
a umiejetnosc poprawnego pisania (nie mowie o literowkach z pisaniem na szybko) jest przydatna w zyciu, jak bedziesz skladal cv to tez bledy narobisz bo sie spieszyles na bajka? pozatmy jak komus kazesz czytac Twoj tekst z bledami i to na umyslnie przez lenistwo zrobionymi to jest okazanie braku szacunku dla drugiej osoby...
juz nie mowie o 'polskich literkach'typu ź ż ć ani o duzych literach czy wzorowej interpunkcji, ale typowe bledy ortograficzne ktorych mozna uniknac patrzac na to co sie pisze to juz mozna wyeliminowac...
to brawo... rozumeim ze rower rower i rower ale sa inne sfery zycia. i nie kazdy nie wiem chociazby sie chce kochac z rowerem. z rowerem nie pojdziesz do kina, teatru, na spacer... no jak nie potrzebujesz tego to ok, ale nie kazdy jest taki :)
a umiejetnosc poprawnego pisania (nie mowie o literowkach z pisaniem na szybko) jest przydatna w zyciu, jak bedziesz skladal cv to tez bledy narobisz bo sie spieszyles na bajka? pozatmy jak komus kazesz czytac Twoj tekst z bledami i to na umyslnie przez lenistwo zrobionymi to jest okazanie braku szacunku dla drugiej osoby...
juz nie mowie o 'polskich literkach'typu ź ż ć ani o duzych literach czy wzorowej interpunkcji, ale typowe bledy ortograficzne ktorych mozna uniknac patrzac na to co sie pisze to juz mozna wyeliminowac...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
HuGOn pisze:mikael o ile sien ie myle sa tekie stery z redukcja :P
haha..chyba jak rure utniesz to bedziesz mial redukcje...mysl czlowieku..swoją drogą rzeczywisciemalo wchodze na forum..zwlaszcza w tym roku...w porpzednich latach to co innego ale cale forum sie dosyc zmienilo (głownie chodzi mi o to kto tu pisze)...teraz nie mam po co wchodzic..i tak sie raczej nicnie dowiem od ludzi tu piszących...a tylko moge stracic nerwów troche i czasu...nawet w sumie nie chce mi sie odpowiadac na błędne riposty ntmoich postów które sie zdarzały..peace..ide lulu
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0