Reborn Bloodline Pro czyli jakość z ****
Reborn Bloodline Pro czyli jakość z ****
http://skocz.pl/grbf.com <-Filmy.
http://skocz.pl/mfoty <-Foty.
http://skocz.pl/mfoty <-Foty.
Wlasnie mialem zadac takiego temata ale juz ktos sie postaral... tyle ze troche inaczej bo mam pytanie jak sie sprawdza ten reborn bloodline pro na sztywnej osi nie psuje sie nic ani nic no... czy mozna mu zaufac czy lepiej wymienic na cos co sie nie wymienia i w ogole ? Pozdro a co do tego to ja mam na przodzie i na tyle i z tylem mialem problemy ale sama sie naprawila a z przodu mam na zwykla os i nie wiem czy mam zmienic piaste czy jak wsadze qr 20 to sie nic nie popsuje... po x 2 pozdro :)
-
- Kontakt:
Ja mam reborna w tyle i !!! ABSOLUTNIE NIE POLECAM !!!
1. Bebenek z plasteliny, wciecia sie zrobily od kasety, zeby ja sciagnac trzeba wantowac i to dosc konkretnie, sama nie zejdzie
2. Bedenek trzeszczy, piszcy, obciera (cicho) gdy sie luzno kreci
3. Bedenek trzeszczy (głosno) pod obciazeniem krrrr krrrr krrrr, z tym
to masakra jest
4. Ostatnio bedek zaczal sie blokowac, pare razy tak bylo i spokuj
5. Luz na piascie
6. W MK przy szefie Z.N. poluzowalem konusa chcialem wyciagnac oske
i sie nie dalo, on tez prubowal i lipa
Piaste mam niecale 3 miesiace, z tego punkt nr. 1,2 i 3 jest praktycznie od pozatku, nr.5 kumpel tez to kupil i powiedzial zebym sobie luz sprawdzil i prosze jest, bylo to po ok 6 tygodniach , bedenek zaczal sie zacinac 26 czerwca, to mnie posunelo zeby zrobic z tym pozadek i oddac do serwisu (potrzebuje roweru i puki jezdzil to jakos musialem sobie radzic), to ze oska nie chce wyjsc zauwazylem razem z szefem MK jak oddawalem cale kolo, poluzowalem konusa i oska nie chciala wyjsc, jemu dalem, ten jej nie wyciagnal, wziol kolo i powiedzial zeby wieczur wpasc.
Na piascie nie skakalem, normalna jazda.
Nie wiem co sie jeszcze moze zepsuc w tym badziewiu, A mielm kupic szajmano 475 za 80zl, pewnie bezawaryjnie byj jezdzil, ehhhh,
1. Bebenek z plasteliny, wciecia sie zrobily od kasety, zeby ja sciagnac trzeba wantowac i to dosc konkretnie, sama nie zejdzie
2. Bedenek trzeszczy, piszcy, obciera (cicho) gdy sie luzno kreci
3. Bedenek trzeszczy (głosno) pod obciazeniem krrrr krrrr krrrr, z tym
to masakra jest
4. Ostatnio bedek zaczal sie blokowac, pare razy tak bylo i spokuj
5. Luz na piascie
6. W MK przy szefie Z.N. poluzowalem konusa chcialem wyciagnac oske
i sie nie dalo, on tez prubowal i lipa
Piaste mam niecale 3 miesiace, z tego punkt nr. 1,2 i 3 jest praktycznie od pozatku, nr.5 kumpel tez to kupil i powiedzial zebym sobie luz sprawdzil i prosze jest, bylo to po ok 6 tygodniach , bedenek zaczal sie zacinac 26 czerwca, to mnie posunelo zeby zrobic z tym pozadek i oddac do serwisu (potrzebuje roweru i puki jezdzil to jakos musialem sobie radzic), to ze oska nie chce wyjsc zauwazylem razem z szefem MK jak oddawalem cale kolo, poluzowalem konusa i oska nie chciala wyjsc, jemu dalem, ten jej nie wyciagnal, wziol kolo i powiedzial zeby wieczur wpasc.
Na piascie nie skakalem, normalna jazda.
Nie wiem co sie jeszcze moze zepsuc w tym badziewiu, A mielm kupic szajmano 475 za 80zl, pewnie bezawaryjnie byj jezdzil, ehhhh,