Monster a A-zone-da rade?
Monster a A-zone-da rade?
cze
Jak w temacie. Planuje zakup monstera 02 i się zastanawiam ile czasu wytrzyma główka mojego a-zona... ;] Ową ramke też planuje zmienić ale dopiero gdzieś na jesień więc zastanawiam się czy jeździć teraz z tym amorkiem i ryzykować rozjebanie ramki czy raczej ją spylić i kupić coś mocniejszego... Jedynym problemem jest a jakże -kasa więc ramka albo jakaś ekonomiczna albo długie czekanie i harowanie na lepszą... Co byście doradzili?
jeżdze DH/FR bynajmniej nie lajtowo ;] Jakieś pomysły?
Wszelkie opdowiedzi mile widziane byleby były rzeczowe.
Z góry dzięki
Xaver
Jak w temacie. Planuje zakup monstera 02 i się zastanawiam ile czasu wytrzyma główka mojego a-zona... ;] Ową ramke też planuje zmienić ale dopiero gdzieś na jesień więc zastanawiam się czy jeździć teraz z tym amorkiem i ryzykować rozjebanie ramki czy raczej ją spylić i kupić coś mocniejszego... Jedynym problemem jest a jakże -kasa więc ramka albo jakaś ekonomiczna albo długie czekanie i harowanie na lepszą... Co byście doradzili?
jeżdze DH/FR bynajmniej nie lajtowo ;] Jakieś pomysły?
Wszelkie opdowiedzi mile widziane byleby były rzeczowe.
Z góry dzięki
Xaver
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...
-
- Kontakt:
nie jezdze na takich potworach ale wydaje mi sie ze monster jest cholernie sztywny i z dwojga pójdzie rama , azone jest dosc słaby(tylko tak słyszałem),więc zainwestowałbym w jakąs stalową ramę albo zumbi dh team
bo w dh waga nie gra roli
pozdrawiam
bo w dh waga nie gra roli
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257
-
- Kontakt:
hofiman hahah! ,,bo w dh waga nie gra roli '' czlowieku jak nie gra roli?? jesli chodzi o sciganie sie to waga jest kluczowym elementem sukcesu!Np rower peata wazyl na ME w walbrzychu niecale 13 kg. Sory za lekki off ale nie moglem tak tego zostawic to nie zmienia faktu ze azone nie nadaje sie do potwora:) pozdro
-
- Kontakt:
Jestem świadomy że azone długo nie pociągnie z tym amorem ale mam okazje która może się już nie powtórzyć więc pewno wezme potworka... ale już rozglądam się za jakąś ramką... macie jakieś pomysły? Najlepiej 1-zawias,lekki być nie musi ale fajnie by było ;] no i trwały przede wszystkim. ???
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...
No dobra komedia biorąc pod uwagę, że a-zone pęka od 130mm :DSulring pisze:Xaver generalnie ja bym zaryzykowal. monster 02 wazy okolo 4kg i jest niski. Czyli nie jest duzo ciezszy niz juniory czy inne takie pierdoly. Najwyzej pierdyknie, ale bedziesz miec na czym jezdzic :)A monstah stary to klasyka :)
Jest to fatalny pomysł... nie pakuj się w to, bo będziesz żałował ;]