Gleba papieza w Saalbach

mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

ohhh, ns 06 to raczej papierowe scianki, i tez niedalyby rady. papierowe to do papierz pasuje na raipe hip hop z osiedla gra
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

freedStogi zatkaj już mordę... to pierwsze skrzywione pussy.. a co myślisz, że żaden ns-y nie pękł... :/

No szkoda, że się rozwalił.. Miejmy nadzieję, że szybko wróci do zdrowia :)
FrYcEk
Kontakt:

Post autor: FrYcEk »

nom niech szybko wraca do zdrowia:(
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=119611
murray81
Kontakt:

Post autor: murray81 »

Ogolny bilans po Saalbach:

Na zawody szykowalo sie : 11 Polakow
Poszkodowanych w polskiej ekipie: 4 (Papiez, bkillah, Szwed i Fat Pig)
W zawodach wystartowalo : 4 (Elvis, Joda, Szczeki, Wojtus)
Najlepszy zawodnik w polskiej ekipie: Wojtus - 13 miejsce
Drugie miejsce w polskiej ekipie: Joda - 26 miejsce
Dalej nie pamietam....

Ta...Polakom jeszcze troche brakuje, ale dla Wojtusia respect. Na koncu tylko cos tam mowil, ze mu zle bike podbilo i superman seat grab nie wyszedl. Ogolnie trasa byla hardcorowa...jak widac po ilosci Polakow, ktorzy sie wycofali:P Ale sporo prosow tez sie o malo podczas jazdy w gacie nie posralo...W kazdym razie sporo nieciekawych przejazdow bylo.
Uwielbiam prace. Jest fascynujaca.
Moglbym sie jej przygladac godzinami...
hofiman
Kontakt:

Post autor: hofiman »

13 miejsce to pewnie Wojtuś zajął,a papy szkoda bo jezdzi dobrze
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

kondzik16ktos mowil czy tam pisal, ze byl przy tym i pike nawet luzu nie zlapal. nie mowiac o podgieciu:)
Ssij pento
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Sulring widac na fotach, ze pike wyglada calo, rama raczej nie :P

Ale i tak wielkie gratulacje wszystkim polakom ktorzy sie tam wybrali i startowali :) Zawsze to lepiej niz "nasza" reprezentacja pilki noznej :P
KonradEx
Kontakt:

Post autor: KonradEx »

Ej trzeba jeszcze wziac to pod uwage ze na imprezie startuja tylko zaproszeni zawodnicy wiec polacy sa coraz bardziej doceniani. Mam nadzieje ze na przyszly rok rozwina sie ich umiejetnosci bardziej i zaistnieja w tym sporcie na dobre. Chociaz ja uwazam ze np. Wojtus ma juz otwarte drzwi do kariery i ma mozna powiedzic najprosciej teraz ze wszystkich rajderow w polsce sie wybic innym tez zycze powodzenia papiez tez juz praktycznie tak ma to jest tylko moje zdanie i nie musicie sie z nim zgodzic
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

KonradEx ale chrzanisz, wcale nie byla to impreza dla zaproszonych bo w Ticket 2 Style mogl startowac kazdy kto wyslal zglosznie..
murray81
Kontakt:

Post autor: murray81 »

Jasne szczeki, o ile go przyjeli. A wiesz ile luda tam swoje zgloszenia slalo? No wlasnie...
Good for you.
Uwielbiam prace. Jest fascynujaca.
Moglbym sie jej przygladac godzinami...
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

Szczeki ma racje. Do Ticket to Style kazdy mogl sie zapisac, nawet w dzien treningow. 5 najlepszych z T2S przeszlo do wlasciwych zawodow Adidos Slope Style. Na T2S zapisalo sie okolo 60 zawodnikow, ale z powodu tego co sie dzialo na trasie na start zdecydowalo sie tylko oklo 40.

Jak ktos ma ochote to dokladana relacja jest pod tym linkiem: http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=318

Pozniej dojdzie jeszcze z 200 fot od naszego fotografa Waclawa
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

bardzo fajna relacja, szkoda chlopakow :(
idolek
Kontakt:

Post autor: idolek »

Wielki szacunek dla chlopakow :) Wydaje mi sie ze nadejdzie teraz czas refleksjii i w Polsce ludzie bede budowac wieksze hopy :D
KonradEx
Kontakt:

Post autor: KonradEx »

szczeki_y sory to sie mylilem ale na stronie 7anny wprowadzaja w blad "W tym roku mogą startować mogą tylko zaproszeni zawodnicy." tak tam pisze jeszcze raz sory
kiryk
Kontakt:

Post autor: kiryk »

jak tylko zrosnie sie obojczyk oczekujcie zemsty papieza ;] co do amorka to chyba najlepszy jednopolkowy widelec. w drodze z bialegostoku do warszawy wystrzelił nam z dachu podczas wyprzedzania tira przy prędkości 130km/h drugi rower papy - tosa inu też z pikiem. odbił się raz od szosy, trafił w lusterko cięzarówki a potem wpadł pod naczepę. bilans ? rozwalone 2 obręcze i dętki. tylna do wymiany. przednią zrobiliśmy na miejcu w wawie. amor i rama nietknięte :)
www.krkochrona.com
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

Naczo z tego co wiem było dużo więcej zgłoszeń i wybrano kilkudziesięciu riderów, lecz pewnie kilku nie przyjechało i spokojnie mogłes zapisac się na miejscu ;) pozdro
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
kiryk
Kontakt:

Post autor: kiryk »

Wojtazx15 pisze:Naczo z tego co wiem było dużo więcej zgłoszeń i wybrano kilkudziesięciu riderów, lecz pewnie kilku nie przyjechało i spokojnie mogłes zapisac się na miejscu ;) pozdro
na stronie przed zawodami było napisane ze zgłosiło się 63 riderów i wszyscy zostali dopuszczeni. był do wypełnienia jakis formularz ale w sumie i tak przyjeli wszystkich. Parę osób zapisało się też bez problemu na miejscu więc Rock Shox Ticket2Style jest dostępny bez problemu dla każdego. Tor na którym odbyły się te zawody (chodzi mi o T2S) też nie był wcale taki trudny. Na początku step-up na kładkę.Potem dropik (na oko taki jak w Bytomiu) napędzający na 2 dirty, banda, step down z wywrotki i kawałek prostej napędzający na ostatnią dużą hopę.
www.krkochrona.com
Michal_KRK
Kontakt:

Post autor: Michal_KRK »

No mój Pike wymiata :D Też uważam że to jeden z lepszych 1 połkowych amorków xD
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

papiez sie wyjebal bo nie skacze na codzien dropow i ewidentnie zle dobrał predkosc, polacy jezdza tak ze spokojnie moga startowac, nie wygrywac, ale pokazywac ze tez reprezentuja soba jakis poziom, przyznam szczerze ze ja przyciotowalem ostro, bo na trenigach nawalalem spoko tricki a na przejezdzie klasyfikacyjnym tak sie spiolem ze nic nie zrobilem, zreszta bedzie film:) za rok pojedziemy i bedzie ostro:) ja zajołem 33miejsce, a szczeki 34:)
ODPOWIEDZ