alternatywa lasku wolskiego

minetoo
Kontakt:

alternatywa lasku wolskiego

Post autor: minetoo »

Hello1 Jesli ktoś mieszka blisko rżąki to zapraszam do lasku krzyszkowickiegop ostatnio opojawily sie tam mega hopy i zajefajne freerideparki. po wiecej info zapaszam na priv lub pytajcie
idolek
Kontakt:

Post autor: idolek »

Mega jest pojeciem wzglednym....jakies konkrety poprosze.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

" freerideparki" wiesz co to jest freeridepark?? :/
Masz jakieś zdjęcia z tamtąd?? Sprecyzuj jakie są te hopk (jak duże i rodzaj (longi, double, dropy))
minetoo
Kontakt:

jak pojade tam dzisiaj to wieczorkiem beda zdjecia
http://skocz.pl/mojepink
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Nie ktorzy ludzie sa beznadzieini. Koles mowi wam gdzie mozecie jechac sie poabawic. Zaznacza, ze jest fajnie. A wy jeszcze na niego najezdzacie. Zal...
Ssij pento
cyc

Post autor: cyc »

Sulring pisze:Nie ktorzy ludzie sa beznadzieini. Koles mowi wam gdzie mozecie jechac sie poabawic. Zaznacza, ze jest fajnie. A wy jeszcze na niego najezdzacie. Zal...

Zapewne pary razy sie przejechali na takich informacjach i teraz wolą byc pewni ze cos bedzie i ze nie bedzie to wpierdol od panow ktorzy za smoking wyjciowy traktuja dres.
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

chodzi o ta trase przy obwodnicy w swoszowicach?? zaraz pod laskiem idzie droga?
Czy tam gdzies za szpitalem w prokocimiu?
www.feel-free.pl
minetoo
Kontakt:

Dobra pare faktów. Do lasu wjeżdża sie z kilku miejsc. jadac od krakowa e4 najlatwiej po przejechaniu wjaduktu na rzace skrecic w pierwsz droge w prawo biegnaca wzdluz ekranu dzwiekochlonnego. dojedziecie nia do samego lasku i wyjezdzacie w miejscu ktory nazywam freeride parkiem. nazywam bo jest to skupisko hopek biegnacych w roznych kierunkach i mozna zaliczyc prawie wszystkie za jednym zjazdem. na jednej mozna smialo robic backflipa bo jest duzo miejsca po locie. jadac dalej w gore na zakrecie odbijamy z drogi w las i wjezdzamy na hopke ktora ja biore przy 50km/h. naprawde fajnie sie leci. to jest mala czesc zabawy. ja znalazlem dwie trasy dosc dlugie z waskimi przejazdami i hopkami ktore osobiscie omijam. nie mam skrzydel wiec cos co ma wysokosc metra a za tym jest fosa dlugosci 5m jest nie doprzejscia biorac pod uwage predkosc z jaka mialbym to pokonac. taki ze mnie amator hehe. ale jeli lubicie ostre latanie a mieszkacie blisko rzaki to polecam. co do dresow to nie istnieje tam takie zjawisko. to nie salwator! no i nie jest tak ciasno jak w wolskim. nie ma pieszych wogole!!! jezdze tam czesto i nie spotkalem nikogo. czasem sie zastanawiam kto to zbudowal....nie brakuje rowniez progow na pionowych scianach wiec jest w czym wybierac.
Michal_KRK
Kontakt:

Post autor: Michal_KRK »

Przestań gadać o trasach i gdzie są trasy na DH zonie, bo sie stanie to co z dualem. Dupy nie będzie można na trasce ruszyć. Ja znam tą trase o której mówisz i mam nadzieje że nie będziesz gadał więcej jak dojechać, bo zmądrzejesz. Pierw pomyśl a później pisz!
minetoo
Kontakt:

nie jestem egoista i tyle. ale jak chcesz....idac twoim tropem karzdy powinien miec swoja trase przed domem i jezdzic sam mysle ze wielu z nas woli spotkac sie z kims nowym na trasie niz ujezdzac samemu sobie tylko znane miejce
miisiiek
Kontakt:

Post autor: miisiiek »

podejżewam że on też nie jest egoistą tylko chce tylko chce mieć spokój od dresów!
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Dobra napisał już jak dojechać zostawmy to... było dużo razy mówione o tym, żeby nie mówić o lokalizacji, ale każdy mówi, więc skończcie....
Action
Kontakt:

Post autor: Action »

ja czasami tam jeżdże, kiedy ta trasa była przebudowana?? ja zaliczyłem glebe na ostatnim stoliku, bo ktoś zrobił dziórę w londowaniu. W tym lasku jest dużo hop są 2 wąwozy , 1 z dropami do 2m
ODPOWIEDZ