cześć, wiem że były podobne topici ale mam jeszcze trochę niejasności.
Otóż czy można zrobić ss na pionowych hakach? I jeszcze jak? Czy trzeba mieć do tego specjalną piastę? czy można po prostu wyjąć z kasety jedną zębatkę i w miejsce pozostałych dać podkładki ? Proszę o pomoc :P
NOo dokładnie niechce mis ie juz pisac bo pisze juz ktrys raz otym samym ale wiem ze sa problemy wiec pomagam:p wywalassz wyszystkie zebatki zostawiasz jedną +podkładki i terazalbo znajdziesz jakies przełożenie na którym łańcuch może być bez zadnego napinacza albo kupujesz da bomba za 70zł albo robisz sam tak jak ja!! http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... userid=847 Pozdrawiam i rzycze powodzenia SS RULEZZzzzZzzzz
a ja tam jestem dobry i zrobiłem naturalnego ss na pionowych hakach :] jak? :D haha :D
wziołem 7dmio letni łancuch i posplatałem z tym co mam... dlaczego? był deko dłuzszy bo wyjezdzony :) i teraz mam singla naturalnego bez napinaczy :] bierzcie przykład ze mnie :D
bikeman12
tia... ales ty madry. tylko czemu to nei zawsze dziala razem z halflinkiem? probowales? Jeff tak jestes zajebisty. ale musiales odswierzac temat sprzed 2 lat :| ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
A nie lepiej wziac 3 zebatki np 16, 15, 14 i probowac z kazda? Ja tak zrobilem i mam singla bez napinacza na pionowych hakach 32:15 i wypas jest, lancuch ani raz nie spadl od 3 tygodni :)