Co z DJ'em peknietym na koronie??
Co z DJ'em peknietym na koronie??
Siema
Pytanie jak w temacie bo opinie sa rozne czy z tym da sie jezdzic?? Mozna to jakos pospawac czy lepiej sie w to nie bawic??
Czekam na opinie
Pytanie jak w temacie bo opinie sa rozne czy z tym da sie jezdzic?? Mozna to jakos pospawac czy lepiej sie w to nie bawic??
Czekam na opinie
Dh-zone siuski...
no wlasnie, co z ta korona... w jakim momencie rozpierdala sie na 2 czesci? do ktorego momentu mozna spokojnie smigac (technicznie!), jak pekniecie dochodzi do konca, do tego "poziomego" elementu to lepiej zmienic? jak duze pekniecie jest jeszcze w miare bezpieczne?
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
-
- Kontakt:
jezdzisz na duro?? masz 14lat i szpanujesz przed kompem znajomością dj?Lisek-Tm pisze:ale ja bym siębał tak jeździć wiedząc że w kazdej chwili moze jebnąć.
ehh co za ludzie
jeżeli ktoś ma pytania apropo dj to niech pisze na prv, już chyba 10raz bronie dirtjumpera na dh-zone i po raz kolejny jakiś koles (zaznaczam teoretyk) wszystko wie lepiej
opanujcie się
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
-
- Kontakt:
Co do spawania korony to:
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... &function=
A jeśli chodzi o jej wymianę...to mogę wykonac mocniejszą i cięższą skręcaną imbusem 8mm (albo 6mm - w zależności od wysokości mocowan rury sterowej i goleni) w aluminium pa7 za 350zł. :P
pa7- aluminum 7021.
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... &function=
A jeśli chodzi o jej wymianę...to mogę wykonac mocniejszą i cięższą skręcaną imbusem 8mm (albo 6mm - w zależności od wysokości mocowan rury sterowej i goleni) w aluminium pa7 za 350zł. :P
pa7- aluminum 7021.
hui