rama zumbi dh??

MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

no i tak skończy się na tym że Nikom zmknie temat i zbanuje wszystkich :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

LoooooK O. ja tam nie jestem fanem papierowych rowerkow wiec mi tam masa w niczym nie przeszkadza
http://miniurl.pl/12397
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

mysle, ze wahacz z trzech profili wytrzymaloscia niewiele sie bedzie roznil, od tego jednoprofilowego, bikepol robi kilkuprofilowe, ze wzgledu na niedostepnosc "duzych" profili, inne firmy robia z jednego, bo maja dostep do "gabarytowych" profili i niemusza spawac z kilku "malych". Proste, bo po co przeplacac: wazy wiecej, wiecej pracy, zysk sztywnosci, czy wytrzymalosci znikomy.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
steku
Kontakt:

Post autor: steku »

Sulring pisze:LoooooK O. co do spawania ze oslabia material nie jest to do konca prawda. Wysokiej jakosci czesci sa pozniej poddawane obroce cieplnej ktora ma zlikwidowac naprezenia powstale podczas w spawania. Jest to bardzo drogi proxes, ale jest ;]
to sie nazywa odpuszczanie, ale z tego co wiem, material alu ramy zumbi ma sie sam odpuszczac :P
[url=http://tiny.pl/7mlg]muj porzeradż shoduw[/url]

up in the sky?
up in the sky.
TGMJ
Kontakt:

Post autor: TGMJ »

wracając do tych nieszczęsnych spawów, pęknięcie spawu to mit, spawy (o ile są dobze zrobione) prawie nigdy nię pękają, pęka za to często materiał w najbliższej okolicy spawu
LoooooK O.
Kontakt:

Post autor: LoooooK O. »

szakal, a ja jestem fanem rozsadnie ciezkich rowerow. Rower wazacy wiecej, niz 21 kilo to juz za wiele, zwlaszcza, jesli jest niepotrzebnie duzo masy nieamortyzowanej.
http://tiny.pl/786k
Bike Action
ZiMMEr
Kontakt:

Post autor: ZiMMEr »

"A ja sie z tym przejde do znajomego. Przeciez gdyby te 3 profile byly mocniejsze, to chyba wahacze w motocyklach tez spawano by z trzech, a nie jednego profilu. " motory to motory, inna konstrukcja, inna masa.
Looook.o twoje argumenty są beznadziejne, tak jak mówiłem zwykła demagogia. Chcesz polemizować a przedstawiasz rozumowanie na poziomie przedszkola lub z czasów kamienia łupanego. Nie ejsteś dzieckiem żeby ci wskazywać palcem gdzie robisz błąd, z resztą rozmowa z tobą to itak błędne koło.
LoooooK O.
Kontakt:

Post autor: LoooooK O. »

ZiMMEr, jesli probowales mnie obrazic, to ci niestety nie wyszlo. Za krotki w uszach jestes, po prostu. Masz racje, nie warto ze mna dyskutowac, bo sie po prostu nie bede z toba zgadzal.

Skoro twoja wiedza jest tak wspaniala, to zachecam do wpsolpracy z jednym z polskich magazynow o MTB. Albo moze lepiej udaj sie do lokalnego biura PiS - bylbys swietnym dzialaczem, prowadzacym dyskusje w stylu Samoobrony, z prawicowym zacieciem i bez wartosci merytorycznej.

Zycze powodzenia w dalszym edukowaniu sie, o ile w ogole taki proces nie jest tobie obcy. Dyskusja to trudna sztuka i nie wszyscy potrafia ja uprawiac, czego wlasnie wspaniale dowiodles. Zreszta to byla jedyna rzecz, ktora potrafisz udowodnic. Nie pozdrawiam.
http://tiny.pl/786k
Bike Action
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

i teraz zamiasna temat robi sie offtopic, w ktorym kazy, komus bedzie wypominal cos co napisal wczesniej!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
steku
Kontakt:

Post autor: steku »

TGMJ pisze:wracając do tych nieszczęsnych spawów, pęknięcie spawu to mit, spawy (o ile są dobze zrobione) prawie nigdy nię pękają, pęka za to często materiał w najbliższej okolicy spawu
true
[url=http://tiny.pl/7mlg]muj porzeradż shoduw[/url]

up in the sky?
up in the sky.
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

za dlugo zyje zeby sie tu klocic... a jak dzikus spotka nikoma to ja chce przy tym byc.

i znalem kolesi ktorzy dzialali na dhzonie (z jg) zanim ty nikom w planach byles, dlatego nie bede pisal na "waszym forum" gdzie szerzy sie totalitaryzm, bo i po co ? ja mam bana, wiec uwazam dyskusje tu za bezcelowa.

a do looka i dzikusa:

czy was nie dziwi jak to przeczytacie co napisaliscie "co ja tu robie?? po co ja sie poce i tak te gnojki sa do sredniowiecza cofniete"
cyc

Post autor: cyc »

Moi ulubieni mistrzowie tragikomedii powrócili..ha! Jak ten topic dojdzie do końca zamawiam prawa autorskie do przedruku.. sadze ze bedzie to hit.

"ban na uzytkownika "dzikus" zostal zdjety dawno temu przez enjoy'a ktory zhakowal forum." to jest 1:1 bo ja "zrobiłem" forum ba i tylko moja dobra wola spowodowała to ze jeszcze jest tam baza.
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

nikom pisze:
chlopcze, nie obrazilem sie na "wasze forum"
ojjj dzikus ty nigdy sie nie zmienisz. niestety ban zostaje wiec od razu uprzedzam delektuj sie ta chwila :)
apropo mam pytanie czy bedziesz na festiwalu, moze wypadalo by pogadac twarza w twarz, bo ja niestety nie jestem zwolennikiem forumowych dyskusji na ostatnie slowo ;) I bez wywodow, poprostu odpisz.
Ten post wymiata, "Ja tu rządze i moge wszystko, ha" A na festiwal ciekawe czy nikom dotrze ? 2 temat na temat tej ramy i czyżby następny rozpad forum dh-z ? A zachowanie "władzy" w tamtym temacie i w tym pozostawia wiele do życzenia, powinien świecić, przkładem i po pierwsze jak dyskusja to dyskutować... a nie tylko Moja jest "prawda" :/.

A rama według Mnie nie zafajna, najbardziej przez tyle dymu wokół niej... :/
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nie chce mi sie czytac calosci, ale zauwazylem ze strasznie was boli dawanie komus zarobic...

Intens'a m3 robia za 500zl a sprzedaja za 10000 i schodzi bez narzekan, a ludzie sie nim zachwycaja, tymczasem to zwykla tajwanska pucha

A cala dyskusja jest generalnie troche bez sensu
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
tomaskwiat1
Kontakt:

Post autor: tomaskwiat1 »

Powiem krótko ZUMBI musi zejść z ceny bo jeśli chce wejść na rynek musi mieć sprawdzoną opinie, a przy tej kwocie to chyba tylko Michał Śliwa ją potestuje. KAŻDY wydając taką kasę wybierze inne sprawdzone konstrukcje. Narazie ZUMBI może pochwalić się fajnym wyglądem i niezłymi osiągnięciami w/w zawodnika.
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

na tak ale za 4800 masz juz vpfree z 5th elementem więc życze powodzenia
i szczycą się tym że robią je w stanach...
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

2500 zl mozna kupic bulita z 5th elementem...mialem wielokrotnei do czynienia z ramami z mielca...i to mnie najbardziej trapi, mam jush uczulenie na to miasto :P
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

MaxDamageDA dokładnie. skoro niechca dać zarobić niech sami spawają rame. pzdr
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Madrale , nie chca dac zarobic.... nikt nie mowie ze , nikt nie chce im dac zarobic. Ale ptarzac na polskie realia , na oferte jaka jest ( no i poniekad na to co sie dzieje wokol tej ramy ) nie dziwota ze ludzie tak reaguja. Poza tym zdecydowana wiekszosc postawi na makre znana juz i sprawdzona. Mnie to cieszy ze kolejny polsi pdorukt powstaje , szkoda tylko ze dzieje sie to w takihc okolicznosciach

Lisek-Tm a ty tak chetnie byc kupil ta ramk za 3000 zl ? zakladajac ze masz kase i szukasz takiej ramy
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ