Gleba papieza w Saalbach

Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

tor był genialny, dropik większy niż w Bytomiu o jakieś pół metra no i lądowanie troszke dalej, każdemu niestety cos tam nie wyszło, hehe z Elviem to prawda że na zawodach troszke przyciotował bo treningi miał eleganckie ale impreza naprawde świetna no i przedewszystkich wyciągneliśmy wnioski co trzeba podszkolic i myślę ze sporo doświadczenia ten wypad przyniosł :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
murray81
Kontakt:

Post autor: murray81 »

na stronie przed zawodami było napisane ze zgłosiło się 63 riderów i wszyscy zostali dopuszczeni. był do wypełnienia jakis formularz ale w sumie i tak przyjeli wszystkich. Parę osób zapisało się też bez problemu na miejscu więc Rock Shox Ticket2Style jest dostępny bez problemu dla każdego.
Bzdury pleciesz kiryk albo nie znasz niemieckiego/ewent. angielskiego (bez obrazy). Na stronce bylo i do dzis jest napisane, ze na dwa dni przed zawodami zglosilo sie przeszlo 70 uczestnikow, a w nastepnym poscie, ze w ciagu kolejnych dwoch dni naplynelo jeszcze sporo zgloszen. Dopiero po uplynieciu terminu nadsylania zgloszen ogloszono, ze do startu dopuszcza okolo 60-paru zawodnikow. Poza tym pamietaj, ze wielu domoroslych riderow o duzym ego, a nieco mniejszych umiejetnosciach z pewnoscia spasowalo jak zobaczylo, ze sa eliminacje dostepne dla ludzi z calego swiata. Nikt nie lubi sie osmieszac...
Poza tym gdybys pogadal z ludkami przy zapisach wiedzialbys, ze zeby zapisac sie na miejscu trzeba bylo pokazac im live co sie umie i od twoich umiejetnosci zalezala ich decyzja.
Uwielbiam prace. Jest fascynujaca.
Moglbym sie jej przygladac godzinami...
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

Murray, ja tam poszedlem i poprostu sie zapisalem. Nikt nie patrzyl jak jezdze bo poporstu nie mieli takiej okazji. Meila ze zgloszniem tez nie wyslalem. Na luzaku mnie wpisali... naprawde nie macie sie o co klucic?

Sa w koncu Foty od Waclawa i linki do kilku innych: http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=318

Sa w naszej nowej galerii, ktora teraz chodzi juz normalnie (czyt. bardzo szybko)
murray81
Kontakt:

Post autor: murray81 »

Spox Naczo, tylko relacjonuje to co widzialem i slyszalem. Na moich oczach gostkowi podziekowali i im sie nie dziwie, bo kolejna karteka by pewnie musiala przyjechac. Ale wiesz jak to jest, zawodnicy im porezygnowali wiec wolne wiejsca mieli...
Uwielbiam prace. Jest fascynujaca.
Moglbym sie jej przygladac godzinami...
AdamekZ
Kontakt:

Post autor: AdamekZ »

Kiedyś miałem temat o frontflipie bo kumpel nie wierzył że to możliwe.
Teraz mam kolejny dowód....
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
hofiman
Kontakt:

Post autor: hofiman »

kiedy sie wszyscy wybierali to tez chciałem wpasc na takie zawody dla prosów,ale dobrze ze sie nizezdecydowałem bo tylko bym popatrzył
bo trasa hardcorowa,fajnie ze wojtuś pokazał klase
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257
czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

Byl hardcore i wielkie brawa dla was.. ps wielkie elo dla ekipy hcfr za fotki i relacje z imprezki..
_kraja_
Kontakt:

Post autor: _kraja_ »

co mozna na to wszystko powiedziec...

Ja mysle ze trzeba skrzyknac naprawde duza liczbe riderów i zbudowac cos czego nie bedziemy sie potem wstydzili na swiecie...

Mam na mysli jakis bike park... wiem ze mozna powiedziec ze łatwo mi mówic ale po tym co tu sie naczytałem mysle ze pod wzgledem miescowek a wzasadzie przeszkod na nich troche zostajemy w tyle..
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

chcialabym zobaczyc ta glebe papieza
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

hofiman - warto tam bylo pojechac chocby dlatego, zeby to zobaczyc.

czajnik - nie ma sprawy, po to jestesmy ;)

A gleba Papieza to poprostu niedolot przednim kolem do ladowania, za wolno pojechal na mostku. Potem jak zalal sie slina i przestal kontaktowac wygladalo to mocno nie fajnie - dobrze, ze mial integrala bo inazej moglo sie skonczyc duzo gorzej!!
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

_kraja_dobry plan tylko ze u nas w polsce zaraz by to ktos rozwalil
mackofr
Kontakt:

Post autor: mackofr »

sorki ze tak zejde z lekksza z tematu ale kiedy pojawi sie film z Austri ??
"Jak nie na siłe to młotkiem"
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

Naczo dzieki za fotki. Tor wyglada bardzo fajnie :) a Wy tylko foty robiliście czy macie tez moze jakis filmik ??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
ODPOWIEDZ