Festiwal w Szklarskiej... gdzie??
Festiwal w Szklarskiej... gdzie??
Chodzi mi o to ze musze sobie znalezc jakies zakwaterowanie, ale nie wiem skad bede mial najblizej. Zna ktos jakis dokladniejszy adres festiwalu. Wystarczy chociaz ulica:PP
Mozecie polecic jakies tanie pensjonaty/schroniska czy co tam:) blisko festiwalu??
Moje trialowe zycie nie jest latwe;P
Mozecie polecic jakies tanie pensjonaty/schroniska czy co tam:) blisko festiwalu??
Moje trialowe zycie nie jest latwe;P
Trial... that's my life
w zeszłym roku byłem w olimpijczyku, duży domek typowo przystosowany dla klijentów.Tanio i wmiare spox.Jak się nie myle ze 20 zł,blisko jest też szarotka jakoś tak. Jak by nie było szukaj coś blisko wyciągu na Szrenice bo tam wszystko bedzie się działo.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687
w całej szklarskiej jest mnóstwo różnego rodzaju penjonatów, a cena średnio 20-25zł na dobe. szklarska nie jest duża, wiec nawet jeśli znajdziesz nocleg na drugim koncu szklarkiej nie bedziesz miał daleko. jeżeli chcesz mieć nocleg jak najbliżej wyciągu, musisz już teraz rezerwowac, bo puzniej już nie bedzie miejsc. ja za każdym razem jade "na janusza"; noclegu szukamy dopiero na miejscu, chodzimy od pensjonatu do pensjonatu i pytamy sie o wolne miejsca. pozatym dużo włascicieli jakis pensjonatów stoi na stacji kolejowej, jak przyjedzie pociag i zwabiają sobie klientów;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: