Wszechpolaków wyślijmy tam, gdzie oni chcą wszystkich wysyłać!
Wszechpolacy jesteście flustratami o skrzywonym widzeniu rzeczywistości.
Czyli wara im od sportu ludzi wolnych i prawdziwych.
yasiuuu pisze:piotrexbedziesz tu mędrkował i siał ferment to masz u mnie i ziomali jak w banku ze Cie wjeb*** do bagaznika (bull-horn:D) i zawieziemy na zakrzuwek (bynajmniej nie opalać się - nurkować) - zrozumielismy sie?:] :D
I nie strasz mnie tu, ze za grozbe itp. itd. jest 5 lat odsiadki - znam swoje prawa:D powiem, ze mnie napadłes i sie broniłem i wpadłes do zakrzuwka:D
Peac & Love...
hehe nie zakrzuwek tylko Zakrzów Yasiuuu :) ja tam mieszkam i prosze mojej miejscowosci nie przekrecac ;P
(swoja droga robimy tu northshore'a. moze ktos pomoze?) :)
A tak na marginesie to nie wiem czemu napisalem zakrzÓwek przez U otwarte wczesniej - w sumie obie formy są dobre do slowa ZAKRZUWEK (ZAKRZÓWEK), ale w tym przypadku ma byc Ó zamkniete:D
skoro mają tam takich ,,zapaleńców'' to mogliby postarać sie o więcej tras rowerowych. Wtedy mieli by poparcie :-]. Ale najważniejsze jest to by mówiono o tym sporcie pozytywnie nieważne czy bzdury czy nie ale byle pozytywnie.
W tv słyszy sie tylko o wypadkach w gazetach tez.
jest to miller bo kiedyś jak spotkałem go w tramwaju to mówi że jedzie na jakieś spotkanie wszechpolaków, wsumie myślałem że żartuje i zacząłem też sobie z niego żartować a on na to :" to nie jest tak jak oni pokazują w telewizji ... " :P