słyszalem że ostatnio na dualu kapitan wąs zarywał do jakiejś babki. El kapitan przyjechal na dual i usiadł na bandzie, isę jeździć niedało ale nikt mu nic niemówił tylko sam poszedł. na zakończenie "wizytacji" kątem ucha uslyszalem:
-a co z tamtą ramą zrobiłeś?
-niewytrzymywała mi traski..
pzdr.hahaahha
niechce nic mówić. ale podobno kapitan ostatnio przyjechał na dual bez t-shirta. hehehe. a wogole to jestem zawiedziony bo go dzisiaj na dualu niebyło. pzdr
sponsor pewnie mu kazał. ale tak hardcorowym sponsorem jest tylko bullhorn. dzisiaj na dual moze przyjedzie kapitan. mam nadzieje, już go 3 dni nieiwdziałem. pzdr
Kurde ale jak zobacze jego owłosioną klatę to sie zawstydze... A i to dlatego komarów na dualu nie ma bo wąs bez koszulki przyjechał i sie wszystkie przestraszyły i uciekły w pizd..
BasiaMoje informacje nie były błędne. Miał być, ale dzisiaj go spotkałem i mówmił, że niemógł przyjechać po miał dużo roboty.
Podpuściłem go dzisiaj, żeby bardziej dokręcał przed ostatnim stolikiem i... wIELKI kapitan WąS... doleciał aż do połowy! Co prawda prawie się wyjebał, bo poleciał na przód, ale i tak pobił rekord!... Swój rekerd.
gal anonim no i co ześ zrobił najlepszego? co będzie jak Dj Kapitan się wyjebie i sobie coś zrobi albo co gorsza siezabije na tym wielkim (3-4m) stoliku. swoją drogą śmiesznie to musiało wyglądać. hahahahahha. pzdr
Lisek-Tm Przed upadkiem chroni go wielki bzuch, wąsy i koszulka forda!
Śmiał się po tym skoku.
Ale tak serio, to co może sobie zrobić skacząc 0,5-1m? :D