Konfiguracja rowerka (frameset)
Konfiguracja rowerka (frameset)
Witam,jeżdże enduro/lekki freeride.Zastanawiam się czy Specialized Big Hit Comp i Marcoch Z1 Light ETA to dobra konfiguracja.Comp z tego co wiem ma 160 mm skoku i tyle mnie interesuje,z przodu byłoby 150 mm.Oczywiście Spec byłby z 2003 roku.Obecnie śmigam na RB Bandicie FR i będę go chciał zmienić na właśnie Speca lub jeśli macie jakieś lepsze propozycje to podajcie,rozważe każdą.Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Live to ride,ride to live
Racja,przepraszam.Noto lipa :(.Nowy Spec enduro ze skokiem 150 mm kosztuje duuuużo za dużo jak na mnie.Co zaproponujecie w rozsądnej cenie?Wykluczam DC,bo coś niejestem przekonany do tych ram.Choć Tosa Inu,ta obecna jest wpożo,biega o geo.Z tego co wiem jeszcze wracając do speca to w starszym enduro można mieć skok 140,może nawet 150 mm,ale za to niewolno pakować do przodu amorka większego niż 130 mm.Z Santa Cruza Noman jest też spoko,geo i wogóle ale $$$$.Pomóżcie deńko :)
Live to ride,ride to live
No i co inne ramy sie nie lamia ? ;] , zreszt bez przesady przecierz az tyle tych dc sie nie polalamalo
zawiecha jak dla mnie dziala zajebiscie , toska ma to samo co cc , praktcznie czy sie siedzi czy na stojaco napierdala nie buja , mam teraz 140 ustawione toske chyba nieco wiecej ma miec ale z foxem ladnie wybiera wszystko
zawiecha jak dla mnie dziala zajebiscie , toska ma to samo co cc , praktcznie czy sie siedzi czy na stojaco napierdala nie buja , mam teraz 140 ustawione toske chyba nieco wiecej ma miec ale z foxem ladnie wybiera wszystko
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt: