skradziono KONE STUFF w Warszawie
skradziono KONE STUFF w Warszawie
KONA STUFF wszystkie czesci katalogowe (2004) byla koloru kości słoniowej/kremowy.
rama 13"
ukradziona 22.06.06 o 3 rano
tak wygladala:
http://www.konabikes.co.uk/2k4bikes/2k4 ... _stuff.cfm
miala uszkodzony/zaklejony tasma izolacyjna wskaznik od przerzutki przy manetce
wypatrujcie, szukajcie i piszcie
dzieki za wszelkie info
rama 13"
ukradziona 22.06.06 o 3 rano
tak wygladala:
http://www.konabikes.co.uk/2k4bikes/2k4 ... _stuff.cfm
miala uszkodzony/zaklejony tasma izolacyjna wskaznik od przerzutki przy manetce
wypatrujcie, szukajcie i piszcie
dzieki za wszelkie info
-
- Kontakt:
elo ty ja widzialem ten rower - pedaly zlodzieje chcieli mi go opchnac !! musisz szukac na mokotowie - przy galerii mokotow- a dokladniej w okolicach ul lotnikow w barze warka -- widzialem jak go tam zaprowadzali
badz cierpliwy i sam tam nie wchodz gdyz jest to miejska speluna i bywa niemilo !! musisz sie tu pokrecic a moze go zobaczysz
nic wiecej nie moge ci poradzic bo sam moge miec klopoty ......
rzuc moze fona jak cos to dam znac...
badz cierpliwy i sam tam nie wchodz gdyz jest to miejska speluna i bywa niemilo !! musisz sie tu pokrecic a moze go zobaczysz
nic wiecej nie moge ci poradzic bo sam moge miec klopoty ......
rzuc moze fona jak cos to dam znac...
Siema
Jakiś czas temu skradziono mi trzy rowery.
Było o tym na forum. (ellsworth)
Sprawa wyglada tak policja Ci napewno nie odzyska roweru sama z sibie bo oni w tym nie maja interesu.
Ale sie przydadzą.
Skoro masz juz slad albo ktokolwiek ma slad to sprawa nie jest przegrana.
Jak masz mocne plecy to mozesz działać sam ale jeśli ten kto ma Twój rower ma wieksze to bedzie nie ciekawie. I po to policja. To oni odbiorą rower z miejsca lub od osoby która TY wskarzesz.
Dlatego apel jak ktoś wam proponuje tanio rower, nie wazne xc dual, bierzcie kontakt na człowieka, albo umawiajcie sie na ogledziny ale przyjdze jeszcze z kolegą.A potem telefon na komende do działy kryminalnego i oni wysyłaja dwuch "cywili" na ogldanie roweru.a potem w trójke + rower wracaja na komende.
To jest jedyne rozwiazanie i na dodatek najlepsze. Jest oczywiscie szereg innych mozliwości ale łączy się to z dużym ryzykiem utraty tropu :/
Jeśli się tak zdaży to polecam słomczyn !! Mój rower ponoć został właśnie tam kupiony :(
WALCZMY ZE ZŁODZIEJAMI - niszcząc tych co od nich kupuja !!!!!!!!
POWODZENIA !!
Jakiś czas temu skradziono mi trzy rowery.
Było o tym na forum. (ellsworth)
Sprawa wyglada tak policja Ci napewno nie odzyska roweru sama z sibie bo oni w tym nie maja interesu.
Ale sie przydadzą.
Skoro masz juz slad albo ktokolwiek ma slad to sprawa nie jest przegrana.
Jak masz mocne plecy to mozesz działać sam ale jeśli ten kto ma Twój rower ma wieksze to bedzie nie ciekawie. I po to policja. To oni odbiorą rower z miejsca lub od osoby która TY wskarzesz.
Dlatego apel jak ktoś wam proponuje tanio rower, nie wazne xc dual, bierzcie kontakt na człowieka, albo umawiajcie sie na ogledziny ale przyjdze jeszcze z kolegą.A potem telefon na komende do działy kryminalnego i oni wysyłaja dwuch "cywili" na ogldanie roweru.a potem w trójke + rower wracaja na komende.
To jest jedyne rozwiazanie i na dodatek najlepsze. Jest oczywiscie szereg innych mozliwości ale łączy się to z dużym ryzykiem utraty tropu :/
Jeśli się tak zdaży to polecam słomczyn !! Mój rower ponoć został właśnie tam kupiony :(
WALCZMY ZE ZŁODZIEJAMI - niszcząc tych co od nich kupuja !!!!!!!!
POWODZENIA !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: