Superliga, Szczawno, Dirt- WTF?

TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Superliga, Szczawno, Dirt- WTF?

Post autor: TwojaStara! »

Po kiego wszędzie piszą że będą zawody w Dircie jak nie ma Dirtu? Przyjeżdżam z ekipą o 7:30 rano żeby sobie poćwiczyć na hopach a tam co? -sterta gruzu... Po wielkim zdziwieniu wzieliśmy sie za łopaty. Jak wiadomo w gruzie niezbyt dobrze sie kopie ale wyszło to co wyszło... Narobiłem się jak świnia i co z tego miałem? Jeszcze chcieli żebyśmy zapłacili za start w zawodach... Żadnego nawet skromnego "dziękuję" ani pocałuj mnie w dupe nie było...a potem wszędzie będą rozgłaszać jakie to zajefajne zawody zrobili (że nawet fikołki robili), tylko że zapomną oczywiście wspomnieć o tych co tyrali tam od 8 rano z łopatami. Bez ekipy z Wro nie wiem czy te zawody w ogóle by się odbyły. Organizacja do bani!!!
www.dirt71.prv.pl
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

a czego sie spodziewales? wkoncu to superliga :D czyli totalny brak organizacji, w sochaczewie tez podobno dirt kopali w dniu zawodow

w koncu zaplaciliscie za start? bylo w momencie kiedy chcieli od was kase rozjebac dirt i ********* te cioty
20 inches isn't a crime
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

ja nic nie płaciłem ale osoby które wystartowały zapłaciły... startowało tlyko 8 typa więc tego nawet chyba nie można zawodami nazwać...
tylko mi nie chodzi o tą kase ale o to że nawet "dziękuje" nikt nam nie powiedział. Wyobraźcie sobie jak by przyjechali zawodnicy na 4x który trzeba sobie wykopać...
www.dirt71.prv.pl
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

dlatego właśnie nie jeżdżę na super lige do dupy to jest i w dodatku drogo i daleko
team www.CYKLOTUR.com
czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

Głownym celem tej imprezy byl 4x a nie dirt.Bardzo duzo pracy wlozyla w budowe dirtu ekipa z Walbrzycha i Świdnicy wiec nie tylko Wrocław budował, aczkolwiek wszystkim naleza sie podziekowania za pomoc w budowie hop. Ale dlaczego nie mozna nazwac tego zawodami? Przeciez to nie wina organizatorow ze startowalo 8 typa w dircie??Chcesz startowac to startuj nie chcesz to nie i tyle!Pozatym wszyscy narzekaja na superlige a gdyby jej nie bylo to wogule nie bylo by zawodow w polsce! Sa zawody zle, nie ma tez zle. Wescie sie ludzie zastanowcie!
A zone
Kontakt:

Post autor: A zone »

czajnik dhmasz racje myslimy podobnie ..
..POZDRAWIAM...
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

TwojaStara!

Tak było, jest i nadal będzie póki nie ruszy się na dobre ten sport w PL
PlanetX
Kontakt:

Post autor: PlanetX »

czajnik dh Eee.. sory, ale chłopaki sami musieli wykopać te dirty i do tego nikt im nawet nie podziękował. Moim zdaniem chamówa, ale jak uważasz.

PS.czajnik dh Zapraszam cię na zawody w DH koło mojego domu, tylko będziesz musiał traske zbudować i zrobić coś, żeby płasko nie było ;]

Joł
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
czajnik dh
Kontakt:

PlanetX Ekipa z Walbrzycha najwiecej tam budowala i Świdnica tez! Wrocław przyjechal pozniej. I jakos nikt z Walbrzycha ani Świdnicy nie kazał sobie dziekowac za budowe dirtow.A co do narzekania na zawody !- nie chcesz nie startuj!Wszyscy jada ze superliga hujowa ale gdyby nie ona to nic by nie bylo w polsce!Kazdy widzi tylko swoj udzial w kopaniu, a prawda jest taka ze najwiecej tam zrobil Walbrzych i takie jest moje zdanie.
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Toście się, kur.wa, nagorączkowali! To, że zwycięzca konkursu dostał zajebiste nagrody to już chu.j? :-P
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

PlanetX - a dasz na te zawody karetke, nagrody itd?

w sumie autor ma racje, ze glupio wyszlo, ze nikt nie powiedzial "dziekuje". ale taka organizacja dirtu na sl jest norma, w socho i gdyni tez tak bylo. juz nie bede mowil o tym, ze w socho malo kto zaplacil za uczestnictwo, chyba ze 2 osoby. wiec nie pierdolcie tylko sami zrobcie zawody i wszyscy beda hepi
TwojaStara!
Kontakt:

No dobra moze źle napisałem...nie tylko Wrocław kopał ale nie o to chodzi kto kopał kto nie. Chodzi mi o to że na stronach organizatorzy zapewniali że będą zawody na dircie. Tylko że tego "dirtu" nie było! Wyobraźcie sobie że przyjeżdża np. ktoś z Czech albo z Niemiec na zawody, a tutaj nawet hop niema. I gdyby nie kilka pracowitych osób to zawodów by nie było...
www.dirt71.prv.pl
czajnik dh
Kontakt:

O ile sie nie myle to tego nie zapewnia superliga tylko kochana mtb wieza anna szczawno zdroj. I nasz ojciec dyrektor Endrju Skrzypczak. Dobrze ze chociaz jest Superliga.tyle the end
mat-
Kontakt:

Post autor: mat- »

z tego co wiem za przygotowanie toru oraz dirtu miał być odpowiedzialny prezes Skrzypczak ale jak widac dał ciala na calej linii i nie mozna tutaj miec pretensji do ekipy superligowej a co do samych zawodow to dirtowcy robia niezla perwe nie placac wpisowego a potem odbierajac zajebiste nagrody...
arnoldspec
Kontakt:

Post autor: arnoldspec »

Snow cross Kamieńsk był lepszy<lol>
Ja oczywiście nie narzekam tylko mówię o faktach!
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=144418
rudy RYDZ
Kontakt:

Post autor: rudy RYDZ »

tu jest polska i tu sie narzeka, jednym slowem jestescie do dupy ponieważ prawie nikt nie potrafi docenić czegoś co inni robią. a to dh-zone do bani a to zdjęcie tygodnia do bani a to organizaja do bani a to tor i dirt do bani.... ludzie pomyślcie to z wami może jest cos nie tak. Przeczytajcie sobie relacje na HCFR z slopestyla tam tez jacys prosi zauważyli, że ludze z polski ciągle marudzą, no może dlatego, że nasz kraj jest do bani przez ludzi, którzy tu mieszkają !!
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

...kraj który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny trzech par dobrych butów, gdzie jednocześnie nie ma biedy, a obcy kapitał pcha się drzwiami i oknami.

Kraj w którym koncesjami rządzą monopoliści. Kraj ze stolica w której centrum stoją nowoczesna biurowce, oferujące pomieszczenia po 20-40 USD za metr. Kraj w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno o miejsce na parkingu. Państwo w którym można sobie kupić chodniki, postawić parkomat i płacić państwu 10 % podatku od zysku...
sama prawda i powiedz jak tu nie narzekac? :P
20 inches isn't a crime
rudy RYDZ
Kontakt:

Post autor: rudy RYDZ »

trzeba się zabrać do roboty a nie czekać, aż ktoś za ciebie coś zmieni bo polacu już wiele razy czekali, aż ktoś im pomoże i wyszła z tego lipa a nadal czekają i marudzą....
umfbiker
Kontakt:

Post autor: umfbiker »

KFP_Wwa pisze:a czego sie spodziewales? wkoncu to superliga :D czyli totalny brak organizacji, w sochaczewie tez podobno dirt kopali w dniu zawodow

w koncu zaplaciliscie za start? bylo w momencie kiedy chcieli od was kase rozjebac dirt i ********* te cioty
No wow, dopiero się dowiedziałeś, przecież to normalka, że dirty będą budowane w ostatnie chwili. Hmm Superliga ma dobrą organizacje... przecież są odpowiedzialni przede wszystkim za trase główną, a derty są tak ooo dla zabawy...
Dojedziesz do sukcesu jeśli bedziesz ćwiczyć!!! POZDRO POZDRO
ODPOWIEDZ