DROP, SKOCZNIA, HOPA,
DROP, SKOCZNIA, HOPA,
jestem poczatkujacym i powiedzcie mi czym sie roznia dropy od skoczni skocznie od hoop itd itp no i jeszcze slyszalem o hopach dirtowych lub dualowych >>
wogole wyjasnijscie mi czym sie roznia ??
za senowne odpowiedzi z gory dziekuje !!
pozdro 4 all
wogole wyjasnijscie mi czym sie roznia ??
za senowne odpowiedzi z gory dziekuje !!
pozdro 4 all
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !
Ja moge wyjaśnić Ci jakie są różnice miedzy hopami dirtowymi a dualowymi :
- Hopy dualowe maja wybicia pod mniejszym kątem a wiec wybijaja bardziej do przodu niż w gore , nazywa je sięczasem tez hopami racingowymi
- hopy dirtowe są to hopy których wybicia maja duzy kąt przez co nie leci sie tak duzo do przodu jak na dualowych a bardziej w gore przez co mozna robić różne tricki itp
- Hopy dualowe maja wybicia pod mniejszym kątem a wiec wybijaja bardziej do przodu niż w gore , nazywa je sięczasem tez hopami racingowymi
- hopy dirtowe są to hopy których wybicia maja duzy kąt przez co nie leci sie tak duzo do przodu jak na dualowych a bardziej w gore przez co mozna robić różne tricki itp
GG: 1725215 Jelenia Góra
hopy..
A ja mogem wyjaśnić czym sie różnią hopy od dropów..
Wienc tak najazd na hope jest pod jakimś kontem(przez to właśnie z niej wyskakujesz).. a drop jest tak jakby trasa w pewnym momencie została ucienta pionowo w dół.. nie masz do niego żadnego wybicia ani nic..poprostu lecisz w dół... (heh trudno to tak opisać..)
Wienc tak najazd na hope jest pod jakimś kontem(przez to właśnie z niej wyskakujesz).. a drop jest tak jakby trasa w pewnym momencie została ucienta pionowo w dół.. nie masz do niego żadnego wybicia ani nic..poprostu lecisz w dół... (heh trudno to tak opisać..)
Krzywy... to chyba step down... ale nie jestem pewien. Kuzwa co to ma byc?! Zeby wszystko po angielsku nazywac? Nazwijmy to wszystko po polsku! "Polacy nie gesi (...)"! Tylko nie dawac jajcarskich nazw, serio mowie. Czemu mamy zawsze uzywac angielski naz wkote na ogul wcale po przetlumaczeniu nie sa cool "specialized big hit expert" - wyspecjalizowany duze udezenie ekspert, "mauntaincycle" - gorski rower czy "rockymautain" - skalista skala. My mozemy miec lepsze wlasne nazwy!
-
- Kontakt:
konaN shreK ot co :P
hm a z tlumaczen to
rst : radziecki stop tytanowy badz ruska super tandeta..
ale to to stare. gary fisher ciastko?
manitu minuta?
czarny manitou?
brudny skoczek?
sram? :P
giant kwas?
lider szajs gwiazda dragow?
punkt?
pomaranczowa pani wyspa? (orange ms isle)
boza twarz wyscigu (race face deus)
i tak mozna duuuuzo i odpowiedzcie sobieco lepsze :P
inna sprawa z kiera, kielnia, hamplami, damperem, amorem i takimi tam ;) ale to juz taki "slang" jest...
hm a z tlumaczen to
rst : radziecki stop tytanowy badz ruska super tandeta..
ale to to stare. gary fisher ciastko?
manitu minuta?
czarny manitou?
brudny skoczek?
sram? :P
giant kwas?
lider szajs gwiazda dragow?
punkt?
pomaranczowa pani wyspa? (orange ms isle)
boza twarz wyscigu (race face deus)
i tak mozna duuuuzo i odpowiedzcie sobieco lepsze :P
inna sprawa z kiera, kielnia, hamplami, damperem, amorem i takimi tam ;) ale to juz taki "slang" jest...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: