Błotniki The
Błotniki The
http://allegro.pl/item110096554_the_one ... tniki.html
JAk sie montuje ten przedni błotnik, trzeba za każdym razem zdejmować amora? Fo jakich amortyzatorów on pasuje?
dzięki, pozdrawiam
JAk sie montuje ten przedni błotnik, trzeba za każdym razem zdejmować amora? Fo jakich amortyzatorów on pasuje?
dzięki, pozdrawiam
team www.CYKLOTUR.com
-
- Kontakt:
Tylko THE!
Najlepiej PRO DH , jest wielki, wylapuje prawie wszystko, pasuje prawie do kazdego widelca, a jak nie to sie blache dorobi i juz pasuje
Jest bardzo gietki, pekl mi bardzo delikatnie po bardzo mocnym dzwonie na dziob ale prawie tego nie widac
Jednoczesciowego nie polecam, jest sporo mniejszy i niewygodnie sie go mocuje, tak samo dual sport - za maly
Najlepiej PRO DH , jest wielki, wylapuje prawie wszystko, pasuje prawie do kazdego widelca, a jak nie to sie blache dorobi i juz pasuje
Jest bardzo gietki, pekl mi bardzo delikatnie po bardzo mocnym dzwonie na dziob ale prawie tego nie widac
Jednoczesciowego nie polecam, jest sporo mniejszy i niewygodnie sie go mocuje, tak samo dual sport - za maly
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Znajomy mial nowke i rower mu sie w pokoju wywalil tak, ze blotnik uderzyl bokiem w lozko - poszedl do kosza.froger34 pisze:hahahah peka jak on jest zajebiscie giekki i jzu ile gleb zaliczyłem i nawet nie pekł leciutko
A co do blotnika Dual Sport, to na pewno jest mniej skuteczna od Pro DH (ze wzgledu na rozmiary), ale ma dwa zasadnicze plusy wzgledem niego:
- da sie go kupic ;)
- wyglada ladnie nawet, jak czyjs rower nie przypomina motocykla (jak potwor Maxa ;))
napisze jescze raz bo tu mnie ktos usunal...
smigalem na THE PRO DH, dwuczesciowy, granatowy z plomieniami czerownymi. zajebiscie gietki, minimalne pekniecie sie pojawilo po spotkaniu z drzewem ktore nagle weszlo mi w tor jazdy :) pozniej zmienilem na jedna polke i blotnik lezy i czeka na...lepsze czasy i kgos chetnego zeby go zakupil ;)
smigalem na THE PRO DH, dwuczesciowy, granatowy z plomieniami czerownymi. zajebiscie gietki, minimalne pekniecie sie pojawilo po spotkaniu z drzewem ktore nagle weszlo mi w tor jazdy :) pozniej zmienilem na jedna polke i blotnik lezy i czeka na...lepsze czasy i kgos chetnego zeby go zakupil ;)
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Co racja to racja:) tylko pro DH:D mam takowego (czarny oraz w wersji carbon fibre)... sam jeżdże na czarnym i stwierdzam ze nie ma lepszego (wcześniej połamałem tioge i jakiś badziew, nie pamiętam marki)... carbona mam na sprzedaż (nowiutki, ze wszystkimi metkami + oryginalna naklejka THE:) z tym, że był raz zamontowany do juniora (blacha lekko podgięta coby pasował także do marzocchi:) jakby co: crt@o2.pl
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom