heh, żeby tylko nie nagłośnili - oni nawet słówka nie pisneli, a wystarczył mały nius tu na forum czy na głównej, na hcfr czy joy-ride ... cokolwiek :((
kurde... mogłem sam dać info.....a było tylko na www.funbike.webd.pl , ale z drugiej strony to broszka organizatora. było 26 uczestników , jak za starych czasów ;) . szału nie było ale było miło.....
spoko amorek,lekki 1800 gr , jak na amor ze sprezyna niezle, tłumienie i SPV działaja. Troche traci do PIKE , co widać w bramce, po tym ze lekko pływa. ALe i tak zajebisty amorek.No i kolorystycznie pasuje do napisów na ramie :D.
Nie pisneli - bo wiecie, gdyby moje miasto mialo taki tor do scigania to tez raczej bym sie nim nie chwalil :-). Ze sobie na pewna zlosliwosc pozwole...
Impreza pierwsza klasa, tylko miałem pecha w h** i chwile przed startem mi sie sprzęt posypał no i mam teraz troche przerwy bo kasy na nowy sprzet nie ma :/ fuck! Ale ekipa niezła była Frutis, Kućkowski, i Banaś w takiej kolejności na podium staneli konkretnie latali :) a te gleby, Wujek miałes fajne, dostałeś z roweru Owcy (chyba) :D na nastepnej edycji pocisne wam ostro
Elo
ej no tor jak tor ważne że jest bo ja tu w koronowie nie mam nic i jak pojrezdzic chce to na grabine jade gdzie jest nie bezpiecznie i tam to bardziej cross a nie dual :P a w bdg no coz nie wazne jaki wazne ze maja :P ja byłem tam wczoraj sobie poogladalem niezly sprezet mieli i mam foto z hummerem h2 nawet :P lol ale tez byly wywrotki i wogule :] zajefajnie było ale ten dźwięk był okropny :P tylko pierdziały głośniki :] hehe
...Tymi oto słowy przywołuje cię do życia...no i ch*j mi po tym jak i tak nie żyje