Korba do 4x
Korba do 4x
Potrzebuje korbe do 4x, do jakichs 220 zl. Tansze modele mile widziane. Wiadomo dobrze zeby byla lekka i w miare sztywna. Chce do niej zalozyc narazie pm-socho. I tu nasywa sie pytanie czy do korby z zintegrowana osia suportu da sie zalozyc socho? Myslalem nad race face ride xc. Moge wyrwac za niezla kase. Jakies jeszcze inne propozycje ?
Ssij pento
No tak, ale nikt nie napisal czy do korby ze zintegrowana osia mozna zalozyc napinacz ;] Po za tym co sadzicie o tym race facie? hussefelt odpada bo zaciekzki. Ten race face z suportem i jednym blatem wazylby okolo 800 g czyli waga swietna. Nie bede go tyrac wiecej moze wytrzyma.
ŚwierQ tez myslalem nad hone, ale jak juz napisalem nie czy ....
konex lepsza od rf?
ŚwierQ tez myslalem nad hone, ale jak juz napisalem nie czy ....
konex lepsza od rf?
Ssij pento
Hmm pike jest do all mountain i do enduro a ludzie uzywaj go do streetu dirtu 4x i fr i wytryzmuje. To co jest napisane srednio sie sprawdza. Odnosnie korb zintegrowanych chodzilo mi raczej o to http://allegro.pl/item112201137_korba_t ... kami_.html
Zaznaczam tez, ze nie potrzebuje mocnej korby gdyz nie katuje sprzetu. Jedyne uszkodzenia moich rzeczy wynikaja raczej z pecha ;] Wiec myslalem tez nad tym truvativem bo wychodzi tanio przez to ze nie trzeba kupowac suportu. Wyzucilbym z niego 2 blaty i zalozyl pm-socho (tylko czy mozna?) Lx nie mam zamiaru szukac bo nie jest go latwo znalesc a cena wcale nie jest tak niska. A waga wcale nie genialna ;] Poza tym kupie lx nawet za 200 odejmujac kase za sprzedane blaty,a bede musial kupic suprot xt za 120 ;] Wiec mysle tez troche pod tym katem. Nikt nie jezdzi na tym race facie?
Zaznaczam tez, ze nie potrzebuje mocnej korby gdyz nie katuje sprzetu. Jedyne uszkodzenia moich rzeczy wynikaja raczej z pecha ;] Wiec myslalem tez nad tym truvativem bo wychodzi tanio przez to ze nie trzeba kupowac suportu. Wyzucilbym z niego 2 blaty i zalozyl pm-socho (tylko czy mozna?) Lx nie mam zamiaru szukac bo nie jest go latwo znalesc a cena wcale nie jest tak niska. A waga wcale nie genialna ;] Poza tym kupie lx nawet za 200 odejmujac kase za sprzedane blaty,a bede musial kupic suprot xt za 120 ;] Wiec mysle tez troche pod tym katem. Nikt nie jezdzi na tym race facie?
Ssij pento