Mam takie pytanie:chce kupic obrecz i mam do wybory dokładnie 3
1-Sun Rims Single Track
2-Dartmoor Blizzard
3-Alex Rims DM24
Pomożcie wybrać, doradzcie i napiszcie wasze wrażenia z jazdy z ktorejs z nich...
miałem DM 24 jak zaczynałem jeźdizc i dawała rady.. teraz mam po mamucie supre Mt i daje rady.. chociaż sie łatwo rozcentrowuje.. ogólnie z tych co podałeś to raczej dm bo jest pod v
Mam single tracki sa spoko :) Wogole podales rozne obrecze. Jedna bardzo lekka jak na fr. Jedna przecietna i jedna ciezkiego kloca do katowania. Zalezy do czego ta obrecz. Ja mailem dm 24 i rozwalila sie po 2 tygodniach. Mialem z nia kupe problemow. Teraz mam single tracka i jest spoko :] Zreszta jak patrze na takie fotki i widze ludzi ktorzy bo jednej fotce stwierdzaja, ze cos jest ******* to .... to duzo rzeczy jest chujowych ;]
ja Ci polecam dartmoora sam na nim śmigam i jest zajebiście sztywny a cenowo jest ( chyba ) najtańszy z tych trzech co wymieniłes.Mam tą obręcz na tyle i już dostała w pi**e i dalej jest prosta.
pozdro...
thomas1988czlwieku a jezdziles na niej? czy po fotce jzu wiesz co maksymalnie wytrzyma :|
strack jest ok na przod, wspolczynik wagi do wytrzymalosci bardzo dobry, jesli umiesz jezdzic to na tyl tez ci sie nada (zalezy do czego dokladnie jej potrzebujesz)
a co sądzicie o Doubel Tracku? połamał ktoś z Waśalbo masowo pogiął? chce kupić (to już pewne) poprostu chce wiedzieć jakie przygody mieliście z tą obręczą, konkretnie na tyle jak była
Narazie ma same plusy u mnie, między innymi sprowadzanie rowerka z Jaworzyny bez luftu z tyłu i co chwile o kamyczki brzdęk brzdęk, ponadto potem w napadzie złości przeżyła jak skakałem po tylnim kółko, minimalnie coś bije:) i całe szczęście:)
Chyba zdecyduje sie na Dartmoora...h** najwyżej bede załował, ale moze da rade do streetu...Srał to pies...niech strace te 70 dych, a moze da rade...w kazdym madzrazie musi:PPP
jak na tył to daruj sobie Singla, na przodzie dałby jeszcze rade ale na tył nie polecam. Kumpel ma Dartmoora i jest traszna krowa z niego i nawet mi sie podoba. Ja bym chyba brał Darta :D
strah
tak się składa że doskonale znam ta obręcz bo ma ją wiele osob z którymi jeżdżę i nie musze na niej jeździć aby się w jej sprawie wypowiedzieć, tak wogołe nawet bym jej do roweru nie założył bo w tej cenie o niebo lepsza jest dm 24