Najwiekszy polski HARDCORE!!!!

Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

a ja dodam od siebie ze podziwiam SiDa ze to skoczył, bo rower to nie wszystko, trzeba cos umiec nawet jak to jest tylko spadanie, napiszcie dokładnie gdzie to jest bo kiedys jak bede w wwie to chetnie sobie tam stane i oblookam o co tak sie chapiecie, pozdro
FixXxeR
Kontakt:

Post autor: FixXxeR »

S!D ogladalem filma ....
qrde dobre to bylo .... mi sie podobalo.... :) ale nawet jakbym mial supermonstera i 8 zbroi to bym nie podszedl do krawedzi :D

wypas
<piwo>
wolf89
Kontakt:

Post autor: wolf89 »

w sumie nie powinienem tutaj pisac bo temat jest o hc a ja niczego wielkiego czym moglbym sie pochwalic nie dokonalem :( aha i co to dropa SiD'a to sciagam film jak go zobacze to sie wypowiem na ten temat zdjecia na mnie robia wrazenie
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

Ja tez uwazam ze ten drop zasluguje na miano "Bardzo Duzego" a lot na miano "Bardzo Dobrego", mi sie bardzo opdobal. Sam proboje coraz wiekszych dropow i wiem ze nie wystarczy miec tutaj tylk dobrego roweru bo rower przy dluzszym locie i przy spadanie sie zahowuje troszeczke inaczej niz na malych hopkach. Polecam odpuscic Sid-owi i wpisac tutaj swoje osiagniecia.
bad

Post autor: bad »

SID, wtedy jak pisalem ile to ma metrow to nie byla zadna glupia uwga, porpstu na filmiku nie wydaje sie mega duzy, ale berdzo fajnie wyglada, serio pytam ile tam jest wysokosci, moze mi ktos odpowie wreszcie.
=Tomac=
Kontakt:

Post autor: =Tomac= »

Buhahahaha!!!
bad

w morde.. jaka tam jest wysokosc ??!!
bad

w morde.. jaka tam jest wysokosc ??!!
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="pieniekziom"]kazdy ci bedzie wmawial ze zrobil wiekszego/ty zrobiles beznadziejnego/on tez tak umie/jego kolega zrobil wiekszego itepete taka natura polakow. [/quote]

nie ******* glupot, bo polowa osob wypowiadajacych sie tu tak nie robi...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Kwasigroch
Kontakt:

Post autor: Kwasigroch »

to jest największy hardcore a nie jakies tam shitowe dropy

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=250550
=Tomac=
Kontakt:

Mam rację, żę ten 'superman' to montaż - oświetlenie kolesia inne niż otoczenia, poza tym kolo wygląda na wyjątkowo spokojnego i skupionego na pozowaniu do obiektywu, a nie na robieniu 'supermana'.
To tylko moja subiektywna opinia ;)
Buhahahaha!!!
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Tomac, skad wziales zbroje Speed Stuffa? Bo mam kumpla co chce ja sobie sprawic i nie wie gdzie ja mozna dostac.
=Tomac=
Kontakt:

Zamówiłem u Matuszewskiego. Tyle że wziąłem ostatnią L'ke. Teraz mu z tego co wiem zostały tylko XL'. Gadałem z nim to powiedział że teraz to będą może po wakacjach inne rozmiary. Ale zapytaj jeszcze w Snow & Surf - z tego co mi wiadomo to mieli tam Speed Stuffa! :)
Buhahahaha!!!
KSZY-KSZY_88
Kontakt:

Post autor: KSZY-KSZY_88 »

najwięskszym polskim hardkorowcem jest babka z reklamy zarzywająca ESPUNISAN bez względu na wzdęcia !!!!!!!!!!!!!
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

NOoo tomac słuchaj oki robisz tez duze dropy ale pamietaj ze drop na piasek jest to wogóle co innego:P całkowicie inny spad:/ wiec nawwet nie prównuj twojego dropa do dropa Sida!! też masz duze dropy ale jakby w całkowicie innej kategorii:p
www.ROMED.pl lamusy!
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

Wg mnie właśnie na piasek jest trudniej. Laning i sie zakopujesz pół metra w ziemie i tylko ciągnie żebyś przeleciał przez kiere
=Tomac=
Kontakt:

Co fakt to fakt Breeder, poza tym po każdym większym dropie na kopalni zaliczałem rycie banią po piachu, więc HC to jest pojęcie względne. Dla mnie HC to dropy z półek i ścian na 6-8 metrów (niekiedy więcej). Pozdro dla wszystkich pojebów robiących dropy.
Buhahahaha!!!
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

tu macie hardkor
ps. pozdrowienia dla misztala :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=220304
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

o ******************************** bez kitu blleeee cos ty sobie dziecko zrobil