dzial ustawki powinien byc tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow( a nawet dla tych powyzej 20/50 postow)
pozwolilo by to uniknac niechcianych czytelnikow...
według mnie to dobry pomysł choć każdy moze sie zarejestrować. Wiadomo inteligencja dresów nie jest wielka więc jak jakiś bezmózg usiądzie w kawiarence to może miećproblem z rejestracją. No i przydałaby sie tak bariera ( jak już skane napisał) że trzeba mieć powiedzmy 50 postów żeby oblukać ten dział. Myśle że może to w pewnym stopniu zapobiec niszczeniu ns'ów (chyba najbardziej ubustwiane rzeczy do niszczenia przez drecholi) i wogle chopek itp. ja jestem za!
Juz teraz wszyscy pisza wiecej niz wiedza i tylko syf robia w postach. Ten pomysl jest nietrafiony. Poprostu nie ustawiajcie sie odrazu na miejscowach tylko umowcie sie w jakims punkcie w miescie i dopiero z tamtad jedzcie na NSy czy cokolwiek innego i w ten sposob najlepiej zweryfikujecie kto sie o miejscowie dowie a kto nie.
nie wiem czy to miało by jaki kolwiek sens, ponieważ oni i tak już znają miejsca gdzie się jeździ...na to niestety nie ma rady, i jak dobrze pamietam był już kiedys taki temat z którego nic nie wyszło ;)
zal! zaden dres nie bedzie na was polowac przez internet, tak jak ktos to napisal wczesniej z reguly okoliczne dresy ktore mieszkaja w okolicy miejscowek gdzie jezdzicie wiedza gdzie jezdzicie
a wiekszosc kradziezy jest z glupoty albo z przypadku(tzn. okazji)
cyc_ling pisze:Juz teraz wszyscy pisza wiecej niz wiedza i tylko syf robia w postach. Ten pomysl jest nietrafiony. Poprostu nie ustawiajcie sie odrazu na miejscowach tylko umowcie sie w jakims punkcie w miescie i dopiero z tamtad jedzcie na NSy czy cokolwiek innego i w ten sposob najlepiej zweryfikujecie kto sie o miejscowie dowie a kto nie.
100% zgadzam się z tą wypowiedzią po co robić jakieś udziwnienia jak można pisząc post o ustawce troszke pomyśleć :)