A ja znowu o dibi:DDD
będę dziś na kazurce...zjeżdżała na dupie po trasie bo deszcz leje od rana.
quake: nikt ci nie odmawia prawa do własnego zdania
SiD: jak dziś będziesz to się nie przejmuj i podejdź :D
Nikom: niestety nie posiadam odpowiedniego sprzętu do zjazdu, ani kasy ale mam nadzieję że to tylko stan chwilowy :))
pozdro
quake: nikt ci nie odmawia prawa do własnego zdania
SiD: jak dziś będziesz to się nie przejmuj i podejdź :D
Nikom: niestety nie posiadam odpowiedniego sprzętu do zjazdu, ani kasy ale mam nadzieję że to tylko stan chwilowy :))
pozdro
~dibi~
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
...
Co do ilosci postow....to nie zawsze ilosc rowna sie jakosc :)
No ale w przypadku7 MaXia :P rowna sie rowniez jakosc :).
Ja ostatnio nic nie postuje bo mam maturalnego swira :) i razdko bywam na kompie, a moj rower (rozowe barbie) :P rozebralem zeby mnie nie ciagnelo :]
Pozdro :)
No ale w przypadku7 MaXia :P rowna sie rowniez jakosc :).
Ja ostatnio nic nie postuje bo mam maturalnego swira :) i razdko bywam na kompie, a moj rower (rozowe barbie) :P rozebralem zeby mnie nie ciagnelo :]
Pozdro :)
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
haha... ale macie problemy ;)
dla fanow zdjecia dibi z torunia :D
[url=http://www.greenet.pl/gallery/raptus_torun/IMG_2007]galeria[/url]
i gdzies tam dalej tez :)
dla fanow zdjecia dibi z torunia :D
[url=http://www.greenet.pl/gallery/raptus_torun/IMG_2007]galeria[/url]
i gdzies tam dalej tez :)
Hehe no więc wczoraj sobie wchodzę do sklepu rowerowego oglądam tarczówki w gablotce i czekam aż kumpel skończy kupować sprzęt w pewnym momencie do sklepu wchodzi a właściwie wjeżdża na meridzie dziewczyna w fullu pierwsze skojarzenie czy to nie Anka Dibi po chwili tylko poczułem jak łapie mnie skurcz w łydkach :D pozdrawiam.
No to ja mam cos dla DIBIFANÓW.
jakies 5 miechów temu zamieszcałem na ukdirt fotki moich znajomych z zawodów na broodnie
Dibi nie maiła zebych mistrzowskich fot z brudna wiec zmieścięłm tą.........
dziś ogladam sobie stronke i patrze......zupełnie o tym zapominiałem.....i zobaczcie jakie dobre noty jej wystawili ludzie...
http://www.ukdirt.com/photogallery/show ... rt=1&size=
pozdro dibifany
jakies 5 miechów temu zamieszcałem na ukdirt fotki moich znajomych z zawodów na broodnie
Dibi nie maiła zebych mistrzowskich fot z brudna wiec zmieścięłm tą.........
dziś ogladam sobie stronke i patrze......zupełnie o tym zapominiałem.....i zobaczcie jakie dobre noty jej wystawili ludzie...
http://www.ukdirt.com/photogallery/show ... rt=1&size=
pozdro dibifany
-
- Kontakt:
Otuz wczoraj (w sobote) na Kazurach byc nie moglem bo wlasnie przyjechalo moje slonce, a nie ma sprawy wazniejszej od niej :) Tak wiec na zawodach nie bylem... no ale moze jeszcze kiedys... pewnie jak sie zrobi slonecznie to wpadne jeszcze na kazoory. Mozemy sie tez gdzies ustawic konkretnie... tyle, ze ja mam mature i z czasem dosc ciezko jest :/ No ale jak by co to sie odezwij. pozdrawiam :) I gratuluje najlepszego wyniku :D
a u mnie na wsi, w Olsztynie, nie ma zadnej dziewczyny, ktora jezdzi cos wiecej niz do sklepu czy na przejazdzke... szkoda, bo w sumie jest zupelnie inna atmosfera jak jest jaka kobieta w towazystwie :-), ale nie mozna miec wszystkiego...
SZACUNEK DLA PAN, KTORE JEZDZA (a nie woza sie :P) NA BIKACH !!!!
SZACUNEK DLA PAN, KTORE JEZDZA (a nie woza sie :P) NA BIKACH !!!!
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
" taka cudowna jak sie wydaje to ona nie jest-z twarzy zajebista ale tyleczek by sie przydalo odchudzic"
wprawdzie nie przygladalem sie takim tajemniczym miejscom tej dziewczynki, ale z twojej wypowiedzi wynika, ze ulegles propagandzie gejowskich dyktatorow mody promujacych jakies wyglodzone szkielety zamiast kobiecych ksztaltow! ta dziwna moda na anoreksje jest wlasnie ich wina, teraz wszystkie nastolatki odchudzaja sie z "kości na ości", o taka babke mozna sie pokalaczyc przeciez...
ale wreszcie cos sie ruszylo w druga strone, w ostatniej reklamie dove widac wreszcei jakies kobiety a nie patyki jak zazwyczaj
a tak poza tym to lubie cialko swojej DUŻEJ (ale nie grubej) dziewczyny, bo czuje sie przy niej taki...
.... bespieczny buahahahahaha
wprawdzie nie przygladalem sie takim tajemniczym miejscom tej dziewczynki, ale z twojej wypowiedzi wynika, ze ulegles propagandzie gejowskich dyktatorow mody promujacych jakies wyglodzone szkielety zamiast kobiecych ksztaltow! ta dziwna moda na anoreksje jest wlasnie ich wina, teraz wszystkie nastolatki odchudzaja sie z "kości na ości", o taka babke mozna sie pokalaczyc przeciez...
ale wreszcie cos sie ruszylo w druga strone, w ostatniej reklamie dove widac wreszcei jakies kobiety a nie patyki jak zazwyczaj
a tak poza tym to lubie cialko swojej DUŻEJ (ale nie grubej) dziewczyny, bo czuje sie przy niej taki...
.... bespieczny buahahahahaha