Giełda -blokada na IP
Giełda -blokada na IP
Cze. Nie myśleliście żeby wprowadzić w dziale "Giełda" coś w rodzaju bana na IP? Tzn chodzi mi o coś takiego, że np w konkretnej kategorii np "Ramy" mógłby znaleźć się tylko jeden wpis o danym IP. Może powstrzymało by to tych samych użytkowników od wielokrotnego zamieszczania TEGO SAMEGO ogłoszenia WIELOKROTNIE, aby widniało na przedzie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Words of wisdom - Full Face helmet"
czaju właśnie
pozostaje też kwestia jeśli ktoś ma do wystawienia kilka różnych częśći tego samego typu (np. ramy itp.(troche nie realne na polską kieszeń, ale to tylko przykład ;) i co wtedy? problem! taki pomysł nie ma sensu. bardziej przydatną rzeczą byłaby wyszukiwarka, jak na allegro :D ale pewnie tak dobrze nie ma :|
pozostaje też kwestia jeśli ktoś ma do wystawienia kilka różnych częśći tego samego typu (np. ramy itp.(troche nie realne na polską kieszeń, ale to tylko przykład ;) i co wtedy? problem! taki pomysł nie ma sensu. bardziej przydatną rzeczą byłaby wyszukiwarka, jak na allegro :D ale pewnie tak dobrze nie ma :|
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
DC Amstaff
Wiec IP moze był złym pomysłem, ale wg mnie z tym działem koniecznie trzeba cos zrobić bo nie idzie znalezc cokolwiek sensownego :/ mdfkkkka wlasnie to mnie glownie boli.. Moze jezeli nie wyszukiwarka to po prosut przedmioty wypisane w postaci listy jeden pod drugim i dopiero po wskazaniu pojawialby sie opis itp. Ograniczylo by to miejsce zajmowane przez opisy. Wtedy zamiast wyszukiwarki wytarczylby zwykły filtr np "sortuj alfabetycznie" albo wg ceny.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
hmm... te same ogloszenia kasuja sie automatycznie, wiec nie powinno byc powtarzajacych sie wpisow... ale zwroce na to uwage. jesli chodzi o administracje to ciezko, ktos musialby tam siedziec caly dzien i sprawdzac czy nie ma czegos w kilku kopiach... mordega ;) w kazdym razie dzieki za zainteresowanie, sprawdze to!