hej,
Gdzie dostane korbe truvativ holzfeller z jedna zębatką, są te korby na allegro.pl bodajże 289 zł ale z 2 zębatkami i piłowanie insertów na zębatkę 22 T nie wchodzi w grę, bo strace gwarancję.
Jeżdże na napinaczu boxguide i nie chce go zmieniać, czy da się jakoś zamontowac tego dwubaltowego holzlellera bez zcinania gniazd pod zębatkę, może śruby z innymi łebkami w napinaczu to wtedy by nie wadziły o wypusty pod zębatkę 22 t.
Ewentualnie proszę o propozycje dobrych korb do 300 zł, hussefelt odpada z powodu tulejek to właśnie one są przyczyną dla której zmianiam korbę.
Dzięki, pozdrawiam
korba truvativ holzfeller gdzie?
korba truvativ holzfeller gdzie?
team www.CYKLOTUR.com
Lisek-Tm
ja w sumie dostane nowego hussefelta tylko pytanie kiedy?
ja za tydzień jade na zawody a później obóz także chyba nie na tym hussefelcie
hussefelt to pożądna korba tylko te tuleji to jakaś pomyłka, tulejkiwg. producenta zostały wprowadzone w celu uniknięcia uszkodzenia gwintu tymczasem jest całkeim odwrotnie gdyż gwint w tulejce i korbie często się psuje podczas prosetej czynności wykręcenia pedała.
ja w sumie dostane nowego hussefelta tylko pytanie kiedy?
ja za tydzień jade na zawody a później obóz także chyba nie na tym hussefelcie
hussefelt to pożądna korba tylko te tuleji to jakaś pomyłka, tulejkiwg. producenta zostały wprowadzone w celu uniknięcia uszkodzenia gwintu tymczasem jest całkeim odwrotnie gdyż gwint w tulejce i korbie często się psuje podczas prosetej czynności wykręcenia pedała.
team www.CYKLOTUR.com
http://bike-center.home.pl/product_info ... ucts_id=46 Tu masz holz fellera z jednym blatem 38z