Siema ludzie moze ktos bedzie wiedzial...
Mam fife 2006 i nie wiem jak ja spolszczyc, tzn chodzi mi o komentatora, dostajac plyte od kumpla dostalem tez 2 pliki: 1 o nazwie "dat_pol.big" (162mb), a 2 o nazwie "audio1" (266kb). Z tego co slyszalem to trzeba je popodmieniac z plikami z katalogu "audio" i zmienic ich nazwy, zrobilem tak z tym 1 plikiem "dat_pol.big" i usunalem z katalogu "audio" plik "dat_eng".big" i zmienilem nazwe mojego pliku na nazwe tego co usunalem, kiedy to robie to po wlaczeniu gry jak wybieram druzyny itd, to komentator na poczatku meczu powtarza mi 5 razy "w rzutach karnych nadal bez bramek" i potem sie ucisza i nieslychac go do konca.
Co mam zrobic z tym 2 plikiem bo podobno tez cos trzeba z nim zrobic, moze z tym 1 plikiem tez robie cos zle!?
Licze na wasza pomoc i pozdrawiam =)
Spolszczenie do FIFA 2006
Spolszczenie do FIFA 2006
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
mam jedna rade, i posluchaj mnie lepiej :), nie baw sie w zadne zamiany bo latwo cos schrzanic, nie stanie sie nic zlego ale szkoda nerwow. najlepiej poszukaj wersji w całości po polsku, jest ich od zawalenia. wystarczy poszukac u kumpli lub na jakims warezie lub torrencie.
Na tym koncze, zycze powodzenia i pozdrawiam.
Na tym koncze, zycze powodzenia i pozdrawiam.
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
DC Amstaff