Ns metropolis vs CMP Firestarter 2006
Ns metropolis vs CMP Firestarter 2006
Co jest lepsze bo jest przecena cmp fireastarter z 3500 do 2299 i nie wiem co wybrac tu macie linka cmp http://www.allegro.pl/item111765328_cmp ... _shop.html
a tu ns
http://www.rowerowy.com/rowery/northsho ... polis.html
pomozcie co wybrac
a tu ns
http://www.rowerowy.com/rowery/northsho ... polis.html
pomozcie co wybrac
-
- Kontakt:
Bierz NSa. Super ramka, tylko musisz sie liczyc z wymiana paru czesci:
-amora (mi po miesiacu zaczal pekac na koronie)
-platform (NS pancake to gówno - rozwalają sie lozyska)
-kola z tylu (ja sobie mniej wiecej jakos z tym poradzilem, ale to kolko jest tak sobie zaplecione. Luzują sie szprychy. Jedną juz urwalem. Nie musze chyba wspominac, ze Single Track nie jest jakis super wytrzymaly - ja mam juz z niego jajo.)
-po jakims czasie (pol roku) korba - ja ja juz pogialem, ale jak nie grindujesz to bedzie ok.
-amora (mi po miesiacu zaczal pekac na koronie)
-platform (NS pancake to gówno - rozwalają sie lozyska)
-kola z tylu (ja sobie mniej wiecej jakos z tym poradzilem, ale to kolko jest tak sobie zaplecione. Luzują sie szprychy. Jedną juz urwalem. Nie musze chyba wspominac, ze Single Track nie jest jakis super wytrzymaly - ja mam juz z niego jajo.)
-po jakims czasie (pol roku) korba - ja ja juz pogialem, ale jak nie grindujesz to bedzie ok.
-
- Kontakt:
Sulring masz racje.
no to -> NS metropolis = zajebisty bike na początek.
dla tych co jezdza tez, tylko trza troche pozmieniac :]
mi sie to rozwala bo ja dosyc katuje sprzet. amorem czasem gdzies przywale, robie spore bunnyhopy np. pod schody i czasem cos nie wyjdzie... no i grinduje, a korby tego nie lubią :P
no to -> NS metropolis = zajebisty bike na początek.
dla tych co jezdza tez, tylko trza troche pozmieniac :]
mi sie to rozwala bo ja dosyc katuje sprzet. amorem czasem gdzies przywale, robie spore bunnyhopy np. pod schody i czasem cos nie wyjdzie... no i grinduje, a korby tego nie lubią :P
Rada dla osób, które nie znaja sie na rowerach i kupują sprzęt NS`a. Proszę regularnie sprawdzać dokręcenie komponentów (w pierwszym miesiącu codziennie), szczególną uwagę należy zwrócić na: korby (na gwint śruby należy dać klej do gwintów), tarcze hamulcowe (na gwint można dać klej do gwintów), stery itd.
Osoba która zna sie na sprzęcie czuje, że coś jest nie tak niestety osoba,która pierwszy raz siedzi na takim rowerze jeździ pomimio luzów itd mieliśmy już reklamację, bo koleś jeżdził na odkręconej korbie i zniszczył gniazdo w dźwigni ISIS - oczywiście mówił, że to samo się popsuło i to jest wina sklepu albo producenta. NS zrobił naprawdę dobry sprzęt, za tą cenę nie ma lepszego, wiadomo zawsze mozna znaleźć coś do wymiany itd, ale tak jest zawsze i ze wszystkim :)
Osoba która zna sie na sprzęcie czuje, że coś jest nie tak niestety osoba,która pierwszy raz siedzi na takim rowerze jeździ pomimio luzów itd mieliśmy już reklamację, bo koleś jeżdził na odkręconej korbie i zniszczył gniazdo w dźwigni ISIS - oczywiście mówił, że to samo się popsuło i to jest wina sklepu albo producenta. NS zrobił naprawdę dobry sprzęt, za tą cenę nie ma lepszego, wiadomo zawsze mozna znaleźć coś do wymiany itd, ale tak jest zawsze i ze wszystkim :)
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze