The Art of Living Kefir movie one 1 itp
mi osobiscie sie nie podobalo :/ jakies to takie rozlale. muza, mocna na sile co wogle dla mnie jest porazka w filmach streetowych (zobaczcie jak zajebiscie lajtowa jest muzyczka w NS Trip, dodaje fajnego luznego klimatu i triki wydaja sie byc robione na mega lajcie ;) co do umiejetnosci to fakt ze wieje monotonia :/ tak wogle to jazda "brakeless" to nie jest zaden HARD CORE.... chyba bardziej zal, ale jak kto woli.
Aha, no i bez porownan z Zielonym, bo on wie po co sa hamulce i jest zajebisty w tym co robi :P
Aha, no i bez porownan z Zielonym, bo on wie po co sa hamulce i jest zajebisty w tym co robi :P
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
DC Amstaff
Suchar_ST akurat muza w ns trip nic nie dodawala tylko odejmowala bo byla *****. Po za tym zielony jezdzi streeto cioto trial wiec nijak sie to ma do streetu brakless. Kozak filmik :) duzo bardziej mi sie podoba niz jazda zielonego... Wszystkie dowijki widac zajebiscie dopracowane ;] Ogolnie spox ;]
Ssij pento
-
- Kontakt:
Czesc
Widze, ze tutaj doskusja sie pojawila o mnie.
tak sobie rozmyslalem ostatnio i stwierdzilem, ze nie bede ciototrialowal...
zdjalem przedni hampel, bo mi przeszkadza jak 360 robie, a chce umiec tego trika, teraz sie tak nudze troche, to zrobilem ostatnio singa i sobie testuje.
Widze, ze tutaj doskusja sie pojawila o mnie.
tak sobie rozmyslalem ostatnio i stwierdzilem, ze nie bede ciototrialowal...
zdjalem przedni hampel, bo mi przeszkadza jak 360 robie, a chce umiec tego trika, teraz sie tak nudze troche, to zrobilem ostatnio singa i sobie testuje.
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX