BOLI MNIE ŁAPKA. hehehehe co za typy no nie moge. ĆULE Z WAS I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurwa a pozniej sie ludzie dziwia czemu wszyscy tak na SKEJTOW jada. Przez takich wlasnie...nc
I szkoda mi tylko tych normalnych, ktorzy jezdza w skateparkach
Jak takie do dupy to az musze zobaczyc dla celów poznawczych, zobaczymy czy wszystko wiem o ludzkiej głupocie, jak mnie po tym filmie nie popierdoli to znaczy ze chyba stary juz jestem.... sie zobaczy hehe
No zobaczylem iiiii....
WSTYD mi za was ludzie, sie z nich smiejecie !!! A to nie jest smieszne, to jest choroba, down, z tego nie wolno sie smiac, taki czlowiek sie rodzi i juz. Tylko co najwyzje żal sie robi....
Kozi ty chyba nie wiesz co znaczy pojęcie " robić bydło" bo to czym sie podniecasz to tylko dowód na słuszność Teori Darwina ( jak nie wiesz co to odsyłam pl.wikipedia.org ). Najlepszy w tym filmiku był podkład muzyczny. Widać że coś do neigo czujesz...
P.s. co ten film ma wspólnego z forum rowerowym ?? Jeszcze jakby robili z siebie pośmiewisko na rowerze to jakoś bym może zrozumiał....