Mam korbe xtr 98 :D <jupi> <--- dumny :D
Z tym ze mam ten problem ze moj blat czyt ten 32 jest przykrecony w miejscu hmmm. Tam gdzie powinien byc maly blat ;] (btw skad wziasc rockring na 5 srub rozstaw xtra? I teraz takie pytanie czy ten napinacz bedzie dzialac dobrze z jednym rockringiem. (wezme tego x boss)
A ten lolek czy cos tam daje rade? Cena nizsza waga mniejsza moze wystarczy jak sie od gory zalozy i mocno napnie? Hmm? to juz pisales, ale czy ten lolek da rade (taki ma podpis )
LOLEK byl stworzony z mysla o singlespeedzie. powinno sie go zakladac tak, aby rolka byla na dole... ale jesli zalozysz od gory to roznicy w pracy nie bedzie, najwyzej w wyglądzie.
Weź chłopie nie widziwiaj z jakims syfem tylko kub sobie PMsocho fajnie sobie wyglada (przynjmnije mi sie podoba) ma zajefajna prace i co najwaznijsze jest cichy a teraz jego złe zalety :P ne lubi onn kontaktu z wodą :P wiadomo mozesz przemyc ale staraj sie nei zalać łożysk po potem wnerwiająco piszczą;p ale wystarczy przeczyścic nasmarowac i chodzi jak nowy :) takze ja ci go POLECAM z czystym sumieniem jak sie postarasz możesz go skrobnąc za 130 zł :) tylko dobrze zagadaj do PMsocho :))
PS. Surling to nie dociebie ale z drugiej strony hmm kup se krzyzak pmsocho rolki i cheja masz to co chciałes :P wygladem hmm niezaimponujesz no ale ...
heh ja mam boxguida i w przeciagu roku lancuch spadl mi moze 3 razy, ale to przez to, ze nie dokrecilem srubek. a kolko mam nie na maszynowkach, tylko na slizgu i niegdy mi sie nic nie zatarlo czy cos takiego ;]