Weryfikacja kont dh-zone

Suchar_ST
Kontakt:

Weryfikacja kont dh-zone

Post autor: Suchar_ST »

Jak juz wiekszosc zauwazyla mamy grubo ponad 7000 użytkowników LOL, przykładowe forum bike action, ktore powinno byc popularniejsze, w koncu forum znanej gazety rowerowej ma troszke ponad 2000.
Cos tu jest nie tak. Nie mowie ze zle ze jest tylu uzytkownikow, tylko ze zle ze jakas czesc to stare nie uzywane konta. Przez weryfikacje forum byloby bardziej dopieszczone i mniej banalne z ta liczba 7000. Same konta po 0 postow zajmuja kilkanascie, a moze i wiecej stron listy (stron jest chyba 179).

Po 1 niewiem jak administratorzy usuna konta, czy da sie tak np zaznaczyc iles i pyk delete. Czy kazdy z osobna. Niewiem tez czy wam sie pomysl wogle podoba i od ilu postow i z jakiego czasu np. jak ktos ma 3 z 2004 i dalej nic bedzie kasacja.

Mowcie co o tym myslicie!!! Kazda opinia wazna!!! Szczegolnie licze na opinie adminow!!!
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

W dupie tam. Już było na ten temat wałkowane i nic ie będzie kasowane - to jest zdanie adminów. Komu przeszkadza jeden megabajt więcej w jakimś pliku textowym z danymi nieaktywnych kont? Niech sobie leży na zdrowie. Jedyne co potrzea to zrobić jakiś sprawniejszy sposób wyszukiwania userów i wszystko. O co tu sie podniecać? :>
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

3 lata roboty...
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Ehhhhhhhhhhh..........następny topic którym chce ktoś zmienić to forum...Daje mu małe szanse, a tak wogóle to co z tymi kontami, są, są nic nie robią, a żeby brać sie za weryfikowanie tego to też n8ikomu sie nie chce...
http://dhcyc.pinkbike.com
cyc_ling
Kontakt:

Post autor: cyc_ling »

Z tego co wiem to kazde konto trzeba usuwac osobno, a ilosc kont niewplywa raczej znaczaco na prace serwera wiec biarac pod uwage ze takie reczne usuwanie zajelo by wiele czasu i nic konkretnego by niedalo tak wiec niema sensu tego robic.
A pozatym niby czemu forum bike action mialo by byc popularniejsze ?
Ja tam zajzalem kilka razy i jakos mi sie tam niespodobalo, bike actiona rownierz nieczytam (bo po co skoro mam intefnet i dh-zone :) tak wiec to ze jest to forum znanego czasopisma rowerowego. Wole ta kase ktora bym wydal na gazety wydac na cos do rowerku.
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

dh-zone jest "troche" dluzej niz bike akction
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
cyc

Post autor: cyc »

Na hói wy się produkujecie...? Jest administrator, który się tym by martwił.
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

cyc ma racje admin chce to zrobi pozadek
Suchar_ST
Kontakt:

Post autor: Suchar_ST »

cyc pisze:Na hói wy się produkujecie...? Jest administrator, który się tym by martwił.
Po to chyba jest ten dzial, nieeee?!!

Ok, jesli pomysl zly to nie mam wiecej uwag :/
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

noo pomysl raczej troszke nie trafiony. liczba uzytkownikow to pryszcz w bazie... wiec nic nie obciaza. i nie wiem po co sobie tym zawracac glowe :P
pitikuku
Kontakt:

No właśnie. A jakby się zaraz zaczęły się pretensje gdyby komuś skasowano konto bo u babci był na wczasach i 2 tygodnie nie wchodził - i mejle w tę i spowrotem, protesty, płacz i zgrzytanie zębów. Ostatnio jakiś nalot adminów samozwańców - albo wszystko na dh-stronie by ustawiali albo by zakładali swoje fora. No masakra :]
dragonfly
Kontakt:

Post autor: dragonfly »

co nie zmienia faktu że większa liczba moderatorów mogłaby zrobić porządek nie w kontach, a z co niektórymi postami np. w sprzętowni - ja uważam ten dział za rzetelne źródło informacji, a co niektórzy robią sobie jaja
Ride or die!
Szerszu
Kontakt:

Post autor: Szerszu »

no wlasnie zgadzam sie z dragonfly'em
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
pitikuku
Kontakt:

dragonfly przekonałeś mnie. Porządek musi być kurka!! Żądamy zwiększenia biurokracji, podniesienia liczby urzędników i adminów, kontroli wszystkiego przez wszystkich. No i zapisujemy się wszyscy do jakiejś komisji śledczej śledzącej każdego głupiego posta. No i oczywiście zgłaszamy nasze kandydatury na adminów a co :]
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Tu problem leży także po stronie użytkowników forum, którzy często robią ot w różnych tematach... Pomyślcie, że takie rzeczy można załtwić przez PM, a jeżeli już ktoś was obrazi na łamach forum to nie zniżajcie się do jego poziomu i nie odpisujcie mu.. właśnie przez takiego czasem "niewinne" posty dochodzi do wielkich sporów i my moderatorzy ludzi nie zmienimy... :)
cyc

Xxsin pisze:Tu problem leży także po stronie użytkowników forum, którzy często robią ot w różnych tematach...
Jak ty w topicu o nowym forum ever'a.. zamiast zamknąc bo wiadomo że zrobi jeszcze 10 takich for
i bedzie sie nimi chwalil to się podniecaja.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

cycA co to ma do robienia OT?? Ten temat zostanie, ponieważ można się dowiedzieć dużo różnych odkrywczych rzeczy....
Ever nie napisał mi, że bardzo mu ten temat przeszkadza, więc pewnie go to nie obraża...
cyc

Xxsin pisze:cycTen temat zostanie, ponieważ można się dowiedzieć dużo różnych odkrywczych rzeczy....
...
Sid0r
Kontakt:

Post autor: Sid0r »

i tak nie przyspieszy to działania forum....To po co ich wywalać ??
http://www.gud.us/en/?/Sid
http://www.pajacyk.pl
ODPOWIEDZ