Klasyczny dylemat: jaka rama?
-
- Kontakt:
Klasyczny dylemat: jaka rama?
Klasyczny dylemat: jaka rama: dartmoor 2005 (340 zł), dragstar (400 zł), a moze destroyer jump (370 zł)? Ale raczej wolałbym sie skoncentrować na materiale z którego wykonana jest rama. Co jest lepsze do streetu, dirtu, dualu - aluminium 7005 czy cr-mo 4133? Stal jest cięższa ale chyba mocniejsza(?). Pomóżcie
-
- Kontakt:
Re: Klasyczny dylemat: jaka rama?
ja Ci moge tylko jedna ramke polecic :D author a-gang ;) co prawda jest troche drozsza ale to swietnt sprzet!dragon44 pisze:Klasyczny dylemat: jaka rama: dartmoor 2005 (340 zł), dragstar (400 zł), a moze destroyer jump (370 zł)? Ale raczej wolałbym sie skoncentrować na materiale z którego wykonana jest rama. Co jest lepsze do streetu, dirtu, dualu - aluminium 7005 czy cr-mo 4133? Stal jest cięższa ale chyba mocniejsza(?). Pomóżcie
destroyerów było kilka połamanych chyba przy rurze podsiodłowej, jednak to w starszych modelach, w nowszych juz sie to raczej nie zdaża. A mógłbyś dać jakies foto połamanego dragstara bo nigdy nie widziałem ( był jeden na pinku pękniety lekko na tylnich widełkach i tyle, połamanego nie widzialem)
A co do tematu to bierz destroyera, fajna ramka, jak dla mnie ma tylko dwie wady: poziome haki (jesli masz singla to fajna rzecz, jesli przerzutke to niekoniecznie) i waga. Jesli jednak to ci nie przeszkadza to mozesz śmiało brać
A co do tematu to bierz destroyera, fajna ramka, jak dla mnie ma tylko dwie wady: poziome haki (jesli masz singla to fajna rzecz, jesli przerzutke to niekoniecznie) i waga. Jesli jednak to ci nie przeszkadza to mozesz śmiało brać
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg