Wybranie sprzetu
Prenrzyk "Musisz odpowiedzieć sobie na jedno zajebiście ważne pytanie :Co lubię w życiu robic? I ZACZAC TO ROBIĆ!"
Trzeba być konkretny i wiedzieć czego sie chce , nie można byc taka dupą zza krzaka. Mając te 1000zł czy tam 800, nie ulepszaj swojego starego bika. Możesz wyrwać DOBRY nowy rower, wystarczy troche oddczekać,dołożyć...albo poprostu rozejrzeć sie za promocjami! Teraz bedzie ich od groma po wakacjach.
Określ sie co lubisz robić. Skakać, pojeździć? Jedno nie wyklucza tak całkiem drugiego, ale jak cos jest do wszystkiego to jest też zwykle do niczego!!
PS. TA meridka jest niczego sobie, a dokładanie do trupa 1000 nie ma sensu :/ do tego sam widzisz ,że sie nie znasz...
Trzeba być konkretny i wiedzieć czego sie chce , nie można byc taka dupą zza krzaka. Mając te 1000zł czy tam 800, nie ulepszaj swojego starego bika. Możesz wyrwać DOBRY nowy rower, wystarczy troche oddczekać,dołożyć...albo poprostu rozejrzeć sie za promocjami! Teraz bedzie ich od groma po wakacjach.
Określ sie co lubisz robić. Skakać, pojeździć? Jedno nie wyklucza tak całkiem drugiego, ale jak cos jest do wszystkiego to jest też zwykle do niczego!!
PS. TA meridka jest niczego sobie, a dokładanie do trupa 1000 nie ma sensu :/ do tego sam widzisz ,że sie nie znasz...
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
Wiewiór
Duzo filmow ogldasz :)
Juz sie zdecydowalem :)
I nie chce sie klucic z wami :)
Kupilem kola, hamilce kiere, most.
Po wakacjach kupie rame i amora ;)
Dziek ijeszcze raz :)
Duzo filmow ogldasz :)
Juz sie zdecydowalem :)
I nie chce sie klucic z wami :)
Kupilem kola, hamilce kiere, most.
Po wakacjach kupie rame i amora ;)
Dziek ijeszcze raz :)
vaxupoto
Pierdoony ******... neta mam od 12 rok zycia a neostrada to mozesz straszyc dzieci a nie mnie...
Pierdoony ******... neta mam od 12 rok zycia a neostrada to mozesz straszyc dzieci a nie mnie...
Prenrzyk: w dupie to wszyscy mają czy net masz od 12, 13 czy 14 roku życia (z resztą przypuszczam iż nie masz więcej niż 14 czy 15 lat). Zachowujesz się jak ***** bo nie wiesz czego chcesz i męczysz ludzi by ci pomogli, a nie umiesz się z ich opiniami zgodzić. Zacznij do kurwy nędzy używać mózgu, a nie małego palca lewej stopy. Bo nie zachowujesz się inaczej niż dziecko neostrady.
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
-
- Kontakt: