jakie gogle??
jakie gogle??
jakie gogle sa najodpowiedniejsze do kasku specjala hucker'a i i ogolnie jaka jest dobra zbroja,aha jeszcze jedno pytanie czemu podczas jazdy na cilerze dee-lux slychac sprzodu tarcze podczas jazdy choc jest dobrze przymocowana?? dzieki
Google najlepiej podjedz do sklepu motocrossowego. Nie kupuj niczego co nie ma zrywek bo zaraz ci sie całe porysują. Na allegro masz duży wybór Smith'sa (najlepsze chyba Fuel i Warp) albo na moto.allegro Progrip (bardzo ciekawe i niedrogie zarazem).
Zbroja jak masz $ to tylko Dainese. Pozatym dobrze sie jeździ w 661, a jak nie masz kasy kompletnie to kup sobie Enchessa, ja takiego posiadam i plusem jest to że bardzo dobrze jeździ sie w samym żółwiu jak jest gorąco:)
Zbroja jak masz $ to tylko Dainese. Pozatym dobrze sie jeździ w 661, a jak nie masz kasy kompletnie to kup sobie Enchessa, ja takiego posiadam i plusem jest to że bardzo dobrze jeździ sie w samym żółwiu jak jest gorąco:)
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
bo tarcza einsteinie najprwdopodobniej ejst skrzywiona. Do tego kasku praktycznie kazde gogle pasuja idealnie, ma gumki z boku wiec nie zsuwaja sie paski..ja mialem uvexa, teraz mam axo i sa chyba najelpsze. Axo zasłania cała twarz, ma ogromna widocznosc, miescje na zrywki, a kosztuja niewiele ponad 100 zł. Z tym ze KAZDE gogle z tym kaskiem beda wspolpracowc idealnie