Co sądzicie o takim rowerze???

igor_bike
Kontakt:

Co sądzicie o takim rowerze???

Post autor: igor_bike »

Mam zamiar złożyć sobie rower do dirtu i fr .Niewiem czy to dobre rozwiązanie, oceńcie ten rower.
Rama: dartmoor street fighter
Amor: manitou splice
Obręcze: dm24
Piasty: joytech
Korba: truvativ hussefelt
Suport: truvativ hussefely
Pedały: vp z wymiennymi pinami
Mostek: Truvativ hussefelt
Kierownica:Truvativ hussefelt
Hamulce: v-ki tektro
Przerzutka: alivio
Quba_-_GT
Kontakt:

Post autor: Quba_-_GT »

a ile za ten rower chcesz zapłacic?
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
*Misiek FR*
Kontakt:

Post autor: *Misiek FR* »

Dartmoor jest troche *******, ale na początek styknie, splica nie kupuj chodzi *****, nie chodzi(jezdziłem na 130 u kumpla)!!!!!!! Lepiej kupdartmoora z DJ, albo czyms uzywanym, marcok jakis(mam na sprzedaz z1fr3 w niezłej cenie, chodzi miodzio, nie katowany, odezwij sie na gg 5159646)
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
igor_bike
Kontakt:

Post autor: igor_bike »

To jaki polecacie amor????Lepiej kupic duro, splica czy szukać używki dirt jumpera??Na rower który opisałem chce wydać ok 1700zł a na amora chce przeznaczyc 500zł.Napiszcie swoje opinie.
B_Barczul
Kontakt:

Post autor: B_Barczul »

zdecydowanie ci nie starczy! mialem tesz taki plan po kradzierzy ale wyszlo 2550zl. a miało byc 3270:P
Brring
brolly3
Kontakt:

Post autor: brolly3 »

masz kilka mozliwosci:
1. kupic GIANT STP2 i troche go przerobic, tzn sprzedac stary amor i kupic cos lepszego, choc Marzocchi MZ-Comp na poczatek wyglada ze jest wsam raz i kupic jakies lepsze hamulce, oraz wywalic przednia przezutke bo jest zbedna....

2. zainwestowac w Kross sign DS (dobry osprzet jak na poczatek) i tak samo jak poprzednio wymienic amor na lepszy (kupic jakis nawet uzywany a w dobrym stanie) i sprzedac ramke na cos lepszego,i tez wywalic przednia przezutke.... jak masz do wydania ok.2200 to bedzie wsam raz

Rower 1300zl i zostanie ci te 700-900zl na reszte (mozna sprzedac amorka starego i ramke bo to zawsze jakas kasa), dokupic tarczowke jakas najtansza 150zl...... i to co ci zostanie przeznaczyc na reszte osprzetu (uzywany lub na promocji DJ3 lu binny amorek)

bylo i wystarczy szukac w innych tematach, ale np rame mozna wymienic na:

-agang
-pussy
-bitch
-Reborn Nobe
-destroyera streeta na 24"
ODPOWIEDZ