Kask
Kask
co polecicie w rozsądnej cenie rozglądałem się za tym http://www.harfa-harryson.com.pl/limar-k_skate.htm czy jest to warte zainteresowania ? dual xc bardzo lekki freeride
Ja dałem 129 za 661 mulleta no i jest na prawde wporządku. Nie wiem właśnie z czego on jest zrobiony, ale czytałem na tym forum ze ktoś jechał w nim 30km/h ( pewnie troche przesdził :) i wyskoczył ze schodów. Przeleciał przez kiere i wyrąbał głową o beton. Kask nawet nie pękł. Ja miałem jedynie spotkanie z drzewem w tym kasku to sie nawet nie porysował :) hehehe ma świetną wentylacje ale jak grzeje słońce to i tak będziesz mokry :)
Polecam
P.S. Z czego jest zrobiony ten 661 mullet?
Polecam
P.S. Z czego jest zrobiony ten 661 mullet?
ja mam 661 dirt i jest spox naprawde zajebisty kask mój koles właśnie kupił sobie mulleta 3 di temu i poci się się w nim niesamowicie choć ma krótkie włosy ja mam dużo dłuższe i w moim dircie wogule sie nie poce jak kaski orzechy to mysle że tylko 661 bo są naprawde zajebiste dają ci full gombek w komplecie że może go do pasowac na głowe swojej 5 letniej siostry o ile taką masz bo ja niemam
ja tez sie przymierzam do jakiegos orzecha i w gre wchodzi author mission i 661 jakis, dwoch moich kumpli ma mulleta wlasnie, ale skoro mowicie ze dirt lepszy :) aaa i nie kupuj lazera bo lipne jest wg mnie, jezdzilem w nim chwile
a ten author to tez moglby byc fajnym wyborem ale w nim nie jezdzilem tylko przymierzalem na chwilke i ma fajne paski mocujace :)
a ten author to tez moglby byc fajnym wyborem ale w nim nie jezdzilem tylko przymierzalem na chwilke i ma fajne paski mocujace :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=241042
Hmm a nie myślałeś o Bell'ach? Przy dobrych wiatrach (z dupy:P) mozna dorwac na allegro lub na innej gieldzie Bell Trailrider . Ja takowego mam i jest zarabisty moze chlodno w nim ni jest ale jak sie troche ropedzisz (wiecej jak 5km/h) to juz looz . Jest zrobiony z ABS . Jest dosc wytrzymaly chociaz jego wlasciwej wytrzymalosci ( walenie glowa o beton itp) nie testowalem . kiedys na allegro widzialem w/w Bell'a za chyba 100 zl
GG: 1725215 Jelenia Góra
limara to ja se kupiłem niedawno i powiem tak:jest czarny;p ,lekki, zajebisty przeciąg,fajnie leży na Mojej głowie,i jest wygodny. Przedtem miałem missiona authora. On był zajebiście cięzki jak na kask dirt ale zajebiście miękki w środku :P i wygodny,zajebiście tłumi uderzenia i jest tani.
zajebiście zajebiście zajebiście
zajebiście zajebiście zajebiście
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.