Dział: projekty

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

poldeck haha projekt w paincie :)
to ja zaraz zaprojektuje 10 zawiasowego fulla :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

Dobra Ludziska, jak nie macie uzdolnień to nie krytykujcie, uważam że dział warsztat i projekty to zajebisty pomysł, można by tam opisywać jak co naprawiać/toningować i dawać projekty ramek, tras, hop, pomysl znakomity!
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

Tassadar pisze:Dobra Ludziska, jak nie macie uzdolnień to nie krytykujcie, uważam że dział warsztat i projekty to zajebisty pomysł, można by tam opisywać jak co naprawiać/toningować i dawać projekty ramek, tras, hop, pomysl znakomity!
też tak uważam, można by go nawet rozszerzyć o kilka innch rzeczy nawet, żeby tak pusto w nim nie było.

pozdro
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

Cszyvy pisze:poldeck haha projekt w paincie :)
to ja zaraz zaprojektuje 10 zawiasowego fulla :D
Paru osobom już wysyłałem parę "SCHEMATÓW" zrobionych w paincie zwanych delikatnie rysunkami z nakreślonym pomysłem. Nie chodzi o poziom godzien od razu oddawania do montowni kony ale o pomysł. Myślenie nie boli, prawda?

pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

zuku pisze:
Tassadar pisze:Dobra Ludziska, jak nie macie uzdolnień to nie krytykujcie, uważam że dział warsztat i projekty to zajebisty pomysł, można by tam opisywać jak co naprawiać/toningować i dawać projekty ramek, tras, hop, pomysl znakomity!
też tak uważam, można by go nawet rozszerzyć o kilka innch rzeczy nawet, żeby tak pusto w nim nie było.

pozdro
też tak uważam :)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

Tassadar pisze:
zuku pisze:

pozdro
też tak uważam :)
Dołączam się do tego
hui
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

raczej nie przejdzie tak jak pisali poprzednicy, temat blokuje
Zablokowany