Witam
Mam ochote pomalowac rower na kolor kamleon.
Mam pytanie
-Gdzie kupic taki lakier i jakis podklad musi byc ?
-Stary lakier czym zedrzec ? i nakleji ?
Wydaje mi sie ze najlepiej odezwac sie do duncon'a. Oni to zrobia profesionalnie a tak to tylko rame popsujesz i nic z tego nie bedzie.A co do malowania to papier na wiertare i jedziesz, potem wodnym etc. Nastepnie jakies pierdoly podklad fabra.. Wedlug mnie samemu nie da sie tego ladnie zrobic chyba ze ktos sie na tym zna.elo
pomalujesz rower na kameleon a i tak nie bedzie lakieru widać bo rower bedzie cały w błocie i sie porysyje cały-wiem z własnego doswiadczenia:P:P
pozdrower
ziomek spox u nas w saczu mamy goscia co maluje dla dc zajebiscie to robi kumplowi na własny wzor wzioł masakra rakiete muz orbił kozacko wzioł około 150 zł ale rower wyglada kozacko
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
Witam ja zajmuje się malowaniem artystycznym rowerów, motorów a także samochodów, ceny pachają się od 100zł w zwyż wzory na życzenie klienta foty także moich prac zamieszcze. Kontakt do mnie to 668151052 Pozdrawiam
ROWER BOGIEM
HOPY NAŁOGIEM
FREESTYLE ZABAWA
SEX PODSTAWA :P
taaa maluj tego makrokesza i pakuj kase w ten ten rower.... nie no sory ale rece mi opadaja , jak masz zamiar wydac 5 razy wiecej na malowanie niz rama jest warta
Farbe kupujesz w sklepie gdzie komputerowo mieszaja do samochodów ramke matowisz drobnym papierem sciernym dajesz podkład który kupujesz w w/w sklepie i malujesz.
kumpel ostatnio malował to za 150ml farby (starczy na rame) z podkładem i rozuszczalnikami dał 40zł. Wienc nie opłaca sie dawac ramy do duncona. A efekt malowania jest zajebfisty i kurs lakiernika nie jest potrzebny. pozdro
życie bez roweru powoduje raka i choroby serca
HWDP
lakier kameleon jest drogi. litrowa puszka to wydatek okolo 400zl. jest jeszcze jeden myk, aby uzyskac bardzo ladny efekt, a mianowicie na wlasciwy lakier polozyc jeszcze koloryzujacy, ktory uwidacznia sie, gdy patrzy sie pod odpowiednio duzym katem. ewentualnie perlowka. a samemu mozna sie za to zabrac jak najbardziej. wystarczy pistolet i wolne od kurzu pomieszczenie. nie polecam sprayow.
lakier można kupić w warsztacie tuningowym...
tylko kameleon jest jak cholera drogi... bę dzie Cię to kosztowało co najmniej 350-500 zł więc lepiej chyba se pomaluj zwykłym lakierem...